Силвано Пранди потвърди, че Матей Казийски няма да се върне

...
Силвано Пранди потвърди, че Матей Казийски няма да се върне
Коментари Харесай

Силвано Пранди потвърди: Казийски няма да се върне

Силвано Пранди удостовери, че Матей Казийски няма да се върне в националния тим и под негово управление. Италианският треньор, който пое за повторно отбора ни, организира диалог със суперзвездата. Състезателят бе заречен да обсъдят тематиката за присъединяване му още веднъж след месец и в последна сметка е отказал.
 Матей Казийски: Когато Пранди реши да приказва, ще разгласи дали се завръщам или не

" Няма смяна в позицията на Казийски във връзка с националния тим ", разяснява известният експерт пред Нова телевизия. Пранди въпреки всичко остави мъничко вяра на почитателите, добавяйки, че двамата ще проведат още един диалог преди стартирането на повиквателните.



Преди няколко дни Казийски даде изявление за Yahoo Japan и на въпроса дали ще играе още веднъж за националния той отговори по следния метод: " Българските публицисти разпространиха слуховете за моето завръщане в тима. Вече приказвах с треньора на България за завръщането ми. Така че мисля, че когато той реши да приказва, ще го разгласи ".

Последно Матей игра за представителния ни отбор на олимпийската подготовка в София преди близо 7 година Той поддържа тогавашния старши треньор Радостин Стойчев, който разгласи, че ще води тима на игрите в Лондон единствено в случай че цялото управление на федерацията се отдръпна. В последна сметка двамата не отидоха на олимпиадата, а осакатеният ни отбор доближи полуфинал под управлението на Найден Найденов и Камило Плачи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР