Силовият вицепремиер е шапка на гей-парада. Той е отклонявал хора

...
Силовият вицепремиер е шапка на гей-парада. Той е отклонявал хора
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО! Сидеров поиска оставката на Каракачанов заради похарчените милиони за гей- парада и милиарди за F16!

Силовият вицепремиер е шапка на гей-парада. Той е отклонявал хора на "Атака " към неговото събитие пред Министерски съвет. Това съобщи в предаването „ Неделник” по АЛФА ТВ водачът на "Атака " и ръководител на ПГ на Обединени патриоти Волен Сидеров.

„ Каракачанов отклонява наши хора, на "Атака ", тъй като не може да събере и 50 човека”, сподели Сидеров и добави, че съботният ден е бил исторически, в който за следващ път „ доказахме, че "Атака " си е "Атака "”. Според него силовият вицепремиер би трябвало да сдаде поста си, тъй като е похарчил милиони за гей-парада и милиарди за F-16. Сидеров настоя Каракачанов да се извини на българския народ за всичко това.

„ Искам оставката на Каракачанов, тъй като този гей-парад беше охраняван с милиони левове на българските данъкоплатци. Той дължи това на българите”, отсече водачът на "Атака ".

Във връзка със закупуването на нови бойни самолети водачът на "Атака " разяснява, че данъкоплатците ще платят 3 милиарда лева от джоба си.

По отношение на променения маршрут на педерасткото шествие ръководителят на партията сподели: „ Спрях даже и физическите конфликти, тъй като медиите щяха да изкарат, че ние хулиганстваме. "Атака " постоянно е търсила справедливостта и борбата за публичното благо”, сподели Сидеров.

В умозаключение ръководителят на ПГ на Оперативна програма и създател на патриотичната коалиция заключи, че "Атака " е свършила своето – спряла е гей-парада да мине около паметника на Апостола на свободата Васил Левски.

Източник : БЛИЦ
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР