Силното представяне на Лудогорец в Белград, където орлите нямат загуба,

...
Силното представяне на Лудогорец в Белград, където орлите нямат загуба,
Коментари Харесай

Станкович пред bTV: Феновете са като вятър в нашите крила и ще ни липсват

Силното показване на " Лудогорец " в Белград, където " орлите " нямат загуба, не тормози треньора на " Цървена звезда " Деян Станкович. В изявление пред bTV преди дуела от Лига Европа той разяснява, че статистиките са, с цел да се скапват. Легендата на сръбския футбол обаче акцентира значимостта на почитателите, които ще липсват на ст. " Райко Митич " на следващия ден вечер (19:00 ч., директно по bTV Action) , защото " звездашите " са осъдени поради случаите на мача против " Мидтиланд ".

" Тук сме, с цел да играем футбол. А статистиките са, с цел да се скапват. Откакто съм в " Звезда ", дълго време не бяхме губили, само че ето, че отстъпихме на " Мидтиланд " (0:1). Ще бъде една добра среща с един стимулиран съперник - тим с триумфи против сръбски отбори. Не желаеме да отмъщаваме на никого. Искаме да играем прекрасен футбол. ", стартира Станкович.

" Със сигурност нашите почитатели могат да създадат една феноменална атмосфера. Известни са с това от десетилетия. Така трябваше да бъде и на следващия ден, само че, за жал, тук ще има единствено деца. Или не тъкмо. Всеки почитател на " Звезда " си е почитател на " Звезда ". На нашите дребни почитатели сигурно ще им е прелестно на следващия ден. " Лудогорец " е усещал, когато тук е било цялостно. Атмосферата от време на време има огромно значение. Феновете са като вятър в нашите крила и ще ни липсват! "

Сърбите ще пускат на стадиона единствено деца до 14-годишна възраст. Единственото изискване е, че на всеки 7 би трябвало да има по един пълновръстен. Входът за дуела пък е изцяло безвъзмезден.

В блестящата си кариера, минала през " Звезда ", " Лацио " и " Интер ", Станкович бе прочут с попаденията от отдалеченост. Дали ще посъветва своите играчи да опитат нещо сходно?

" Съветът е едно, само че опциите са друго. Шегата настрани. Видяхте, че Канга може да шутира отдалеко в Разград, както и през предишния уикенд в шампионата. Имаме момчетата, които стрелят ужасно отдалеко. Преди всичко мисля, че би трябвало да сме тим. Ако една намира се играе с добра тактичност и с един спретнат тим, само че и в същото време самоуверено, от групата постоянно ще се изяви един, който да блесне. Без колектив няма по какъв начин да мислим за положителни резултати. "

На Станкович се носи славата и на отличен мотиватор. Запитан какво би споделил на своите воиници преди борбата, той съобщи:

" Това са мощни думи. Хайде, ще ги постаим в кавички. Те са мощни момчета. Футболисти с ясни цели. Те не се опасяват и би трябвало да се почитат. Колкото повече уважаваш съперника, толкоз по-добър ще бъдеш. Желая им шанс. Само да свършат своята работа. И нищо повече. "

Мачът сред " Цървена звезда " и " Лудогорец " е в четвъртък от 19:45 ч. и ще бъде излъчен онлайн по bTV Action. Коментарното ни студио стартира 45 минути по-рано.

Срещата е извънредно значима за родните " орли ". В момента те са на последно място в групата с едвам една точка, само че при две победи в оставащите два мача имат шансове за третата позиция, която дава право на присъединяване в елиминациите на Лигата на конференциите.

Лидер в групата е " Брага " с 9 точки, вторият " Цървена звезда " е със 7, а третият " Мидтиланд " - с 5.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР