Силно вярвам в силата и енергията на думите. За това

...
Силно вярвам в силата и енергията на думите. За това
Коментари Харесай

Б. Панталеева: Бъдителите са хора, открили своите таланти и приложили своите желания в професията си

Силно имам вяра в силата и силата на думите. За това си има цяла просвета, стига човек да има вяра в нея. Понеже ми се отдава и го чувствам, счетох, че най-точното име, което дава отговор на нас, самите персони в благотворителна самодейност е " Бъдители “.

Това показа за предаването „ Хоризонт до обед “ Биляна Панталеева от самодейността „ Бъдители “ и изясни:

Бъдител е човек, който е подобен, какъвто е, такава, каквато е неговата същина, неговото предпочитание, а не това, което постановат фешън трендове, правила, обичаи, правила и клишета. Бъдителите са хора, които са разкрили своите гении, наложили са своите стремежи измежду обществото и са ги приложили в своята специалност и когато го създадат това нещо, те работят с голямо предпочитание и тази пристрастеност и това ентусиазъм в действителност ние от две години и половина пренасяме в учебните заведения и в университетите под формата на вдъхновяващи и мотивационни лекции.

Дискусиите с двама-трима лектори от разнообразни специалности, множеството от които имат личен бизнес, не престават сред 90 и 180 минути, сподели  Панталеева. Всеки от лекторите споделя за пътя, който е минал, с цел да стигне до това, което е сега и по какъв начин са преследвали фантазиите си.

Ние не заместваме просветителната система, не заместваме техните учители. Ние ги подкрепяме, поддържаме, допълваме, като един тип демонстрираме от какво има потребност бизнесът и това за тях е доста потребно, тъй като виждат, че да се трудиш в България, макар че думата труд не я одобрявам. Идва от асоциацията мъчно. Харесвам думата да действаш, да си деен. Да действаш в България не е наложително обвързвано с тягост, с тегло, а е обвързвано с провокации, с уроци, с неща, които ти излизат и ти просто би трябвало да ги научиш и да ги преминеш и да продължиш.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР