Силно вярвам, че ще успеем да направим правителство, което да

...
Силно вярвам, че ще успеем да направим правителство, което да
Коментари Харесай

Асен Василев сед срещата с БСП: Вярвам, че ще успеем да направим правителство, работещо за България,

Силно имам вяра, че ще успеем да създадем държавно управление, което да продължи да работи за ползите на България, сподели вицепремиерът и министър на финансите в оставка Асен Василев , който е и предлагането за министър председател на " Продължаваме Промяната " при връчения от президента мандат за сформиране на кабинет в границите на настоящия парламент. Изявлението му беше направено след среща между " Продължаваме Промяната " и Българска социалистическа партия в коридорите на Народното събрание.

Постигнахме единодушие по целите на държавното управление, също по този начин постигнахме единодушие да се изготви в доста кратни периоди стратегия от експертните екипи, която да бъде призната и на политическо равнище и която да залегне с доста ясни периоди и задължения за това какво се случва до края на годината като промени и като нужни действия, сподели Асен Василев.

Дадохме си ясна сметка за слабостите, които проявихме, една от тях беше, че не подготвихме през цялото време ясна стратегия със задания и периоди, сподели след срещата Корнелия Нинова, ръководител на Българска социалистическа партия. Разбрахме се екипи от по трима души да изготвят такава стратегия с политически цели, само че и съответна законодателна стратегия за шест месеца, уточни тя.

Източник: БТА
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР