Силно впечатление ми направи, че хората излязоха да подкрепят. Тя

...
Силно впечатление ми направи, че хората излязоха да подкрепят. Тя
Коментари Харесай

Бившият Съпруг На Виктория С Разтърсващи Думи

Силно усещане ми направи, че хората излязоха да поддържат. Тя най-вече искаше да промени света към по-добро и да промени страната си към по-добро. Тя не спря и ние няма да спрем, ние ще променим страната ", съобщи още Максимов. " В един от записите се вижда, че едно момче бяга като гонен от нещо, това ни направи усещане и предоставихме незабавно записите на полицията. Възможно е да е бил Северин ", позволи Свилен Максимов.

" Аз за последно я видях в петък, а в събота сутринта говорихме по телефона, тъкмо преди да отиде да бяга. Тя бе един извънредно радостен и щастлив човек.

Напоследък работеше върху много планове. Говори се, че е проверяващ публицист, само че аз не бих го споделил. Тя е шеф на телевизия, която излъчва и даде публичност на разследвани материали. Това в действителност нас доста ни тормози, че може да е обвързвано с нейното ликвидиране.

Аз избирам да се съберем с сътрудниците и да забележим по какъв начин да продължим нейното дело, това е нещото, което ще ни даде задоволство. Тя най-вече искаше да промени света към по-добро и да промени страната си към по-добро. Тя не спря и ние няма да спрем, ние ще променим страната ", добави някогашният брачен партньор на Виктория.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР