Силно се надявам възможно в най-скоро време да видя отвън

...
Силно се надявам възможно в най-скоро време да видя отвън
Коментари Харесай

Костадинов: Внос от Украйна искат шепа предприемачи, за да захранят мощностите си с евтин слънчоглед

Силно се надявам допустимо в най-скоро време да видя извън на улиците трактори и комбайни, тъй като това, което сега се случва, е поради ползите на една доста дребна част от бизнесмените в България, които сега желаят да захранят своите индустриални мощности с доста по-евтина суровина от Украйна. Това сподели пред публицисти в парламент водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов в отговор на въпрос по отношение на тематиката за зърното от Украйна, чийто импорт съгласно ръководещите би трябвало да бъде позволен, съобщи Българска телеграфна агенция.

Той посочи, че в съответния случай става дума за слънчогледа, само че защото няма по какъв начин да падне единствено и само за слънчогледа, би трябвало да падне възбраната за всичко. Вие сами видяхте, че и министърът на земеделието е срещу, добави той. Костадинов счита, че около тази тематика е станало ясно, че министрите са фигуранти.

Попитан по отношение на предложенията за промени в Конституцията, Костадинов сподели, че от " Възраждане " са декларирали ясно позицията си, че изрично няма да поддържат нито едно от предложенията. Той съобщи, че тези оферти не са преференциални за българския народен интерес и попита преференциално ли е за българския народен интерес да имаме хора с двойно поданство отпред на страната.

В отговор на журналистически въпрос Костадинов разяснява, че „ хората, които трансфораха съда в знак на безвластие и на корупция, желаят да вършат правосъдна промяна “.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР