Силно се надявам кръчмарският език на този парламент да не

...
Силно се надявам кръчмарският език на този парламент да не
Коментари Харесай

Борислав Цеков: Машинното гласуване ще бъде отменено на следващи избори

Силно се надявам кръчмарският език на този парламент да не възкръсне. Но позволявам възпроизводство и усилване на отрицателните феномени поради партията на терена. Това съобщи в предаването " Денят онлайн с Наделина Анева " по " Нова телевизия " доктор Борислав Цеков, експерт по конституционно право.

Да се удължи живота на Народното събрание, откакто се е провалил третия изследователски мандат и имаме експлицитен парламентарен текст, няма никакви учредения.

Според него това Народно заседание е безплодно , по тази причина президентът би трябвало час по-скоро да го разпусне.
 ЦИК се готви за машинно гласоподаване
ЦИК се готви за машинно гласоподаване

Има увещание от страната за обезпечаване на машините за гласоподаване

По думите му неслучайно из цяла Европа не се приема машинното гласоподаване. А немският парламентарен съд даже твърди, че се нарушава прозрачността на изборния развой, тъй като преброяването на гласовете е отвън контрола на гласоподавателите, а софтуерът може да бъде манипулиран.

Ирландия ги е предала на вторични първични материали за 70 000 евро.

" Ние сме в позиция като че ли цяла Европа е забранила един тип автомобил, а инженер Бай Ганьо взема решение да го създава в България и ще задължи да го използваме. Ще би трябвало да си счупим първо главата , с цел да разберем, в случай че не на идващите, то на по-следващи избори машинното гласоподаване ще бъде анулирано ", разяснява той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР