Силно се надявам да мога да рзчитам на широк кръг

...
Силно се надявам да мога да рзчитам на широк кръг
Коментари Харесай

Ваня Григорова коментира трябва ли украинското знаме да се вее на Столична община

" Силно се надявам да мога да рзчитам на необятен кръг от хора, които са припознали моите дела. Относно поддръжката на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, не се ангажирам да мисля доста, уповавам се в действителност да вижда у мен добър собственик на столицата, какъвто той не съумя да бъде ".
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 764
Това съобщи в ефира на Нова тв претендентът за кмет на столицата.

" Не аз, а претендентът на ПП-ДБ би трябвало да дава отговор на въпроси, свързани с ", сподели тя. 

" Алтернатива има, и това ще си проличи в неделя ", безапелационна е тя.

" Нито приканвам, нито договарям с партийни водачи. Не мога да огранича госпожа да приказва, с който си желае, аз знам какво би трябвало да правя- за мен преди всичко са жителите. Продължавам да употребявам и последните дни от акцията, с цел да се срещам със софиянци. Нужна ми е всяка поддръжка в неделя ", добави още Григорова.

" Към момента борбата пред мен е тази за Столична община и няма по какъв начин да съм водач на, нямам такива настройки ", по този начин тя отговори на въпрос за възможни постове и влизане в партията.

" Не мога да знам по какъв начин ще се развие обстановката, само че знам, че ще е хубаво да има ново ляво. Но отново споделям, сега би трябвало да се съсредоточим върху значимите за жителите неща ".

Тя сподели още, че след първия тур на изборите, тя не се е чувала с. 

" Никога не съм била срещу Шенген, само че съм срещу влизането на България в еврозоната и имам всички стопански информации, че това не би трябвало да се случи на този стадий ".

От едната страна са тези, които приказват, че съм " путинист ", а от друга, които споделят, че съм " соросоид ". Да се съберат - със секунданти или не, и да се схванат, сподели.

Запитана чий е Крим и би трябвало ли украинското знаме да се вее на Столична община, Григорова сподели, че избира да дава отговор на въпроси нужна ли е обществена политика в столицата.

Може ли да не давам отговор за Путин, тъй като съм претендент за кмет на столицата, не съм геополитик, сподели още тя.

Украинското знаме няма да стои на Столична община, тъй като на българските институции би трябвало да се вее българското знаме и европейското, тъй като сме част от Европейски Съюз, акцентира.

На въпрос на кой град желае София да наподобява, тя отговори, че това е Троян. И уточни, че методът на ръководство там, е верният.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР