Силно се надявам, че този път отговорните институции ще си

...
Силно се надявам, че този път отговорните институции ще си
Коментари Харесай

Говори майката на убития Васил пред Соло

Силно се надявам, че този път виновните институции ще си свършат качествено работата и в действителност виновникът да бъде върнат в България, с цел да си понесе заслуженото. Това съобщи майката на убития от Илиян Тодоров пред дискотека " Соло “ Васил Александров – Виолета Александрова.

" Мисля, че от дълго време нашите институции бяха спрели с издирването му и разчитаха на алената бюлетина на " Интерпол “. Именно на тази случайност да го заловен някъде с някакво нарушаване, както в тази ситуация с подправени документи “, добави тя.

Припомняме, че през вчерашния ден стана ясно, че Илиян Тодорв е арестуван на летището в столицата на Узбекистан – Ташкент поради подправен паспорт. Двойното ликвидиране пред дискотека " Соло “, което се намира на метри от Съдебната палата, бе осъществено на 18 април 2009 година Тогава след скандал с нож бяха наръгани Васил Александров и Кирил Въжаров. Техен другар също бе атакуван, само че оцеля.

" Вината за стартирането на Илиян Тодоров беше напълно на арбитър Румяна Ченалова “, счита майката на убития Васил, предава bTV.

По думите ѝ българските служби не са работили добре през тези години.

" Вярвайте ми за 10 година той се е виждал и с майка си, и с татко си. Чувал се е с тях. Никой не може да ме обеди, че една майка за 10 година няма да потърси детето си да го види и чуе “, сподели Виолета Александрова.

От прокуратурата оповестиха, че следва да бъдат изпратени документи за екстрадиция според подписан контракт сред България и Узбекистан.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР