Силно преувеличени се оказаха слуховете за годеж между вдовицата на

...
Силно преувеличени се оказаха слуховете за годеж между вдовицата на
Коментари Харесай

Дарина Павлова отказва сватба с Джулио

Силно пресилени се оказаха слуховете за годеж сред вдовицата на Илия Павлов Дарина и италианския артист Джулио Берути , научи „ Галерия “. Двамата в реалност са дружно, само че Мадам Мулти изрично няма желание да се омъжва, настояват нейни познати.

 

„ Най-добрата връзка е когато можем да бъдем най-хубави другари и любовници в едно и също време “, написа Дарина Павлова в обществената мрежа, като хастари думите си с сантиментално фото. На фотографията Веселата вдовица и Джулио са се хванали за ръце, а на безимения пръст на Дарина свети диамантен пръстен. Близки до Мадам Мулти потвърдиха, че бижуто е подарък от 35-годишния артист, само че не е било съпроводено от предложение за брак.

Любовта на 56-годишната Дарина и Джулио търпеше много обрати през годините. С младия италианец няколко пъти се разделяха, а в медиите слуховете за противоположната му ориентировка ставаха все по-упорити. Появиха се и догадки, че връзката им е рекламен трик, подшушнат от пиара на Дарина – Сандро Рубини.

Наскоро италианските медии разкриха, че Джулио все по-често е забелязван в дома на вдовицата в центъра на Рим и двамата още веднъж са се събрали.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР