Силно послание публукува кметът на Община Борован инж. Десислава Тодорова

...
Силно послание публукува кметът на Община Борован инж. Десислава Тодорова
Коментари Харесай

Инж. Десислава Тодорова: Община Борован е кауза за мен, отказвам се от депутатското място

Силно обръщение публукува кметът на Община Борован инж. Десислава Тодорова на персоналния си профил във фейсбук. Тя разгласи, че макар голямата поддръжка за кандидатурата й за депутат от VI МИР се отхвърля от поста, с цел да продължи да добрува на жителите на Борован.
Ето какво написа инж. Десислава Тодорова:

Скъпи другари,
Благодаря за голямата поддръжка!Благодаря на всички Вас,които гласувахте по съвест, гласувахте с разсъдък и сърце.Нямах опция да стигна до всички, поради пандемичната конюнктура, само че изборният резултат демонстрира Вашето доверие и поддръжка за мен - 1 106 гласа.
Движение за права и свободи е първа политическа мощ в община Борован. Движение за права и свободи е единствената партия, която влиза с увеличено доверие в 45-то Народно събрание. Това не ни прави спечелили, само че ни демонстрира и осезаемо предпочитание за смяна.
Сърдечно благодаря на всеки един от Вас, който ни се довери и гласува; на членовете на СИК и РИК; на членовете на комисии,които предаваха бюлетини до късно през нощта; на екипа ми,които работиха неуморно в тази друга акция. Ние дружно притежаваме силата! Ние сме тези,които избираме по какъв начин да живеем! Изборите са отговорност на всеки един от нас! Иборите минаха, само че ние си оставаме съграждани и другари!
Всяко нещо в този живот е отражение на избор, който си направил.Аз направих своя сложен и персонален избор. Вчера заявих пред ЦИК, че се отхвърлям от мястото си като претендент за депутат в Шести изборен регион - Враца. Оставам кмет на Община Борован. Пожелавам триумф на определените народни представители. Благодаря за поддръжката. Вашето доверие е голяма отговорност. Изборите се организират, с цел да се направи държавно управление и да има ръководство на дъжавата, с цел да се извърши това, за което политиците приказват.
Управлявате Вие, а не един човек! За мен община Борован и област Враца са идея! Бъдете здрави! Бог да пази България!

Винаги Ваша,
инж. Десислава Тодорова
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР