Силно обръщение към жителите на област Благоевград направи водачът на

...
Силно обръщение към жителите на област Благоевград направи водачът на
Коментари Харесай

Обръщение, което идва от сърцето! Кандидатът за депутат от Български възход Н. Самарджиева: На избори, приятели! Гласувайте за нов морал в политиката, за нови икономически решения

Силно послание към жителите на област Благоевград направи лидерът на кандидат-депутатската листа на Политическа партия " Български напредък " Надежда Самарджиева. Вижте апела на Самарджиева от най-младата партия, с най-ясните цели и морални устои! Ето какво има да ви каже:

Скъпи съграждани,
Осъзнавам изцяло отговорността, която поемам с днешното послание към Вас, в навечерието на предварителните парламентарни избори. България има потребност успокоение и градивност. Искам мандатът на Благоевград да бъде Вашият мандат. Нека този мандат да бъде мандатът на жителите на Благоевградска област.

Решена съм повече от всеки път да извърша дълга си към Вас, в случай че на идните парламентарни избори, партия „ Български напредък “ получи мощната Ви поддръжка. Държавата има потребност от сигурност и непоклатимост. Ние имаме подготвен проект и стратегия за излаз от рецесията. Готови сме да поемем отговорност, тъй че с нашия опит и експертиза, да изведем страната от сложната обстановка.

Днес заявявам пред всички вас волята си като лидер на „ Български напредък “ в Благоевград, че партията e за нов морал в политиката, за нови стопански решения, с нови за България хрумвания и с нови хора като движеща мощ.

С това обращение стоя пред Вас, в името на три кардинални цели:
Първо : бърза и качествена смяна в стандарта на живот у нас посредством реализиране на функционираща пазарна стопанска система и посредством увеличение на потока от вложения в България
Второ : разкъсване с политическата партизанщина и сливане на българската нация към изконните ни идеали и полезности, които са съхранили величието ѝ през хилядолетната ни история.
Трето : въвеждане на правила и институции, ориентирани към унищожаване на корупцията, която се е трансформирала в основен зложелател на България, обричайки народа ни на беднотия и отблъсквайки нужния непознати капитал.

Горещо искам да стимулирам за присъединяване в изборите и тези от вас, които през днешния ден декларират, че няма да гласоподават, или че ще гласоподават, само че водени не от нов тласък за смяна, а от стандарт и дори боязън от предишното. Това мое предпочитание не е самоцел, а израз на дълбокото ми разбиране, че по-доброто бъдеще на България след 2-ри октомври зависи от всеобщото ви присъединяване на изборите.

Във всичко това е дълбокият смисъл на моята социална роля, както и на партия „ Български напредък “, която за първи път ще се яви на парламентарни избори. Гласувайки за партия „ Български напредък “ , вие ще сте същинските й основатели, а определените депутати - реализатори в Парламента на неговите цели и идеали.
На избори, другари. Гласувайте с интензивно номер 15, с цел да има България път, успокоение и бъдеще!!!

ПРЕДИЗБОРНА ПУБЛИКАЦИЯ. Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР