Силно обгазяване има в района на кв. Военна рампа в

...
Силно обгазяване има в района на кв. Военна рампа в
Коментари Харесай

Половин София мирише на газ. Инцидент в района на гара Север вдигна полицията и пожарната

Силно обгазяване има в региона на кв. Военна рампа в София.

Новината оповестява БГНЕС, само че жители алармират в обществените мрежи, че остра миризма се усеща и в регионите на " Толстой ", " Разсадника ", " Връбница " и даже до " Св. Троица ", Женския пазар, " Илиянци ", " Банишора ", предава кореспондент на организацията.

В пункт за вторични първични материали са се разлели варели с вещество, което се употребява за ароматизатор на пропан-бутан, покрай гара Север. Според БНР обаче става дума за заличаване на варели в завод на компания.

Във форумите се разисква, че във " Вторични първични материали " са почнали да мачкат въпросните варели, без да знаят, че са цялостни с въпросния сътрудник. Според създатели в социалните мрежи, от Гражданска отбрана предизвестяват детските градини и учебните заведения в региона да не отварят прозорците.

На място има екипи на Пожарна и спешна сигурност и полицията.

Няма заплаха от гърмеж, оповестяват от Министерство на вътрешните работи, както няма заплаха и за популацията.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР