Силно напрежение от години тлее между баджанаците Румен Радев и

...
Силно напрежение от години тлее между баджанаците Румен Радев и
Коментари Харесай

Тежки сътресения! Баджанаците Радев и Свиленски в люта война

Силно напрежение от години тлее сред баджанаците Румен Радев и Георги Свиленски, които изпаднаха в куриозна обстановка при връчването на третия мандат за сформиране на държавно управление на Българска социалистическа партия. Президентът и ръководителят на ПГ на Българска социалистическа партия си разменяха конфузни погледи по време на първата им персонална среща, а треперещият Свиленски на два пъти едвам не изпусна досието от ръцете си.

Бившият и актуалният мъж на първата дама Десислава Радева се отбягват обществено от години, а осведомени настояват, че любопитната сцена, съвсем като от латиносериал, била режисирана от Корнелия Нинова като възмездие към Румен Радев, с който от известно време насам по никакъв начин не са в топли връзки. Социалисти разясняват, че лидерката на Българска социалистическа партия желала да уязви президента, като го изправи очи в очи с първия брачен партньор на жена му и го сложи в неуместна обстановка двамата да би трябвало да беседват и да се ръкуват пред десетки камери. Досега Радев и Свиленски са си разменяли реплики единствено задочно и посредством медиите, а бесепарят не е участвал на връчването на мандатите на левицата в президентството. Справка демонстрира, че след изборите през април и юли предходната година Нинова персонално е взела досието от ръцете на Радев, а нейната дясна ръка Георги Свиленски даже не я е придружавал в залата.

От скандалната сцена унизена се почувствала и самата Десислава Радева, издават хора от обкръжението на първата дама. Тя е разведена с Георги Свиленски от 2003 година насам. Двамата имат един общ наследник – Страхил, който приключи университет в Америка през 2020 година Дори на дипломирането му с някогашния ѝ мъж, с който не са останали другари след развода, не се събраха дружно. Нито един от двама им до момента не си е разрешавал да показа обществено каква е била повода за тяхната разлъка, само че в едно от дребното си персонални изявленията Свиленски призна, че самичък е избрал да се разграничи от някогашната си жена и нейния втори брачен партньор. „ Сигурно младеж, когато се влюбва, обича задоволително, с цел да се ожени, да има дете, семейство, тъй че е било в границите на нормите, които разрешава животът “, споделя още социалистът, разкривайки, че е бил мощно влюбен в Десислава, само че дали е било взаимно, не излиза наяве.

Когато през 2016 година по време на първата предизборна акция на генерала за президентския пост гръмна новината, че Деси е новата жена до Румен Радев, който малко преди този момент се разведе с майката на децата си Гинка, Свиленски също даде явен знак, че не мели брашно нито с някогашната си, нито с баджанака си. „ Приключил съм връзките си с нея преди 13 години и от този момент това за мен е минало. Оттогава са минали задоволително години, с цел да не ме интересуват в този момент нейните следващи връзки и връзки. Не знаех обаче, че имат връзки на висшестоящ и зависещ и че това е в прорез с устава в армията. Ето това ме изненада, само че пък не мога да разясня персоналния живот на други хора, тъй като единствено те си знаят аргументите и претекстовете за дейностите си “, разяснява тогава сурово Свиленски.

Той изрази и несъгласието си в медийното пространство да бъдат популяризирани фотоси на сина му дружно с Радев, като даже разгласи, че фрагментът, на който Румен и Деси театралничат с всичките си деца и бе пуснат персонално от тях, бил монтаж.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР