Силно казано е, че познавам Семерджиев. Посещавала съм автомивката му,

...
Силно казано е, че познавам Семерджиев. Посещавала съм автомивката му,
Коментари Харесай

Полицайката Симона Радева: Силно казано е, че познавам Семерджиев

„ Силно казано е, че познавам Семерджиев. Посещавала съм автомивката му, с цел да си измия автомобила “. Това сподели полицайката Симона Радева, която се яви през днешния ден на разпит по делото „ Семерджиев “ за тежката злополука на бул. „ Черни връх “, при която починаха две млади дами – на 22 и на 26 години.

За Радева има данни, че е помогнала на Георги Семерджиев да избяга от мястото на злополуката. След случая тя написа в профила си във „ Facebook “:„ Съвестта ми е чиста “. По-късно беше отстранена краткотрайно от служба.

Радева се появи през вчерашния ден с шапка и маска, а на излизане постави и качулката на якето си. Отказваше да дава отговор на журналистически въпроси.

От показанията пред съда стана ясно, че тя познава Семерджиев от към година. Посещавала е автомивката му, с цел да си мие колата. В деня на случая също била там.

За този ден тя сподели следното: „ Пих кафе с момиче там. Виждала съм я два пъти, не си припомням името. След това си потеглих да отида да заплатя дограма на татко ми на жилището и отидох да взема майстора. (…) Минавайки към автомивката, бях видяла автомивката. Звъннах на мияча – Зоро. Нищо не ми сподели, попитах дали може да ревизира дали ключовете са ми останали там. Не ми се показа, само че разпознах че насреща е гласа на Жоро “.

Видяла че има злополука на бул. „ Черни връх “ и доста полиция на мястото на случая. Минала под полицейската лента.

„ Само попитах другите служители на реда и те ми споделиха, че не могат да дадат информация сега. Само разбрах, че е мазало. Видях ударен таксиметров автомобил. (…) Като бях на случая, позвъних на Зоро. Той ми подвигна и ми сподели, че ще ми върне позвъняване, че ще ревизира. Тръгвайки от ПТП-то към автомивката, ми звънна Зоро, не ми се показа, само че гласът ми приличаше на Георги. Аз попитах откри ли ключовете и разбирайки че съм съвсем до автомивката, ме помоли да взема стълба, която да закарам на горната пресечка, на „ Горски пасажер “.

В апартамент на ул. „ Горски пасажер “ в кв. „ Лозенец “ беше открит ден след случая Георги Семерджиев, който избяга от мястото на злополуката. Беше открито, че е влезнал през прозореца, откакто се е качил по стълба.

Симона съобщи, че няма визия какво е направил Семерджиев със стълбата. Служител на автомивката пък твърди, че точно тя я е държала, до момента в който обвиненият се качвал в дома си. В правосъдната зала стана ясно, че в телефона на Симона е имало фотография на талона на джипа, каран от Семерджиев.

Полицайката призна също, че е пътувала няколко пъти в автомобила му. За познанството сред двамата свидетелства и един от служащите в автомивката на Семерджиев.

„ Симона Радева я познавам от автоматиката. Беше като шефка. Седеше и гледаше по какъв начин мием колите “, съобщи Зоро Спасов.

Пред съда, с цел да опише какво се е случило, пристигна и таксиметровият водач, който Семерджиев удря, преди да блъсне девойките. По думите на Иван Овчаров той е минал на зелено, като преди този момент се е огледал. Овчаров не помни първите секунди след удара. Самият той е без съществени пострадвания.

Вчера в правосъдната зала бяха разпитани общо 6 души. За да чуят показанията, им пристигнаха майките и на двете жертви – Хариет и Христина. Те отхвърлиха да разясняват чутото.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР