Силно желаният от Левски холандски халф Стайн Спирингс е все

...
Силно желаният от Левски холандски халф Стайн Спирингс е все
Коментари Харесай

Левски все по-близо до привличане на Стайн Спирингс

Силно мечтаният от Левски холандски халф Стайн Спирингс е все по-близо до прекосяване в софийския тим. 23-годишният футболист е благосъстоятелност на холандския Ваалвайк. Той има контракт с клуба до лятото на идната година. От " Герена " вършат всичко допустимо да си обезпечат услугите му още преди 1 януари. Намерението им е офанзивният полузащитник да бъде разполагаем на треньора Петър Хубчев за първата подготовка за 2020 година, която е планувана за 9 януари.

" Няма значение по какъв начин ще се развие битката на тима за оцеляване, Стайн Спирингс няма да играе във втория ешелон през идващото състезание. С представянето си в последния кръг за 2019 година роденият в Алкмаар плеймейкър потвърди, че ще бъде скъпо попълнение за множеството клубове от елита или пък за такива от чужбина. Онагледи го с представянето си против Твенте. Той вкара 2 гола за триумфа с 3:0. Отличното му показване, докара до справедливо избиране за Играч на мача ", написа voetbalprimeur.nl и слага полузащитника в идеалния тим на последния 18-и есенен кръг в Ередивизие.

Левски към този момент е изпратил съответна оферта за Стайн Спирингс и управленията на двата клуба я разискват. От " Герена " са склонни да извадят половин милион евро за правата на играча, макар че до края на договора му с Ваалвайк остават единствено 6 месеца.

През есента Спирингс е бил закрепостен титуляр, взел е присъединяване в 17 от 18-те турнирни дуела, в които е отбелязал три гола. Ваалвайк има единствено 3 победи, активът му е 11 точки, с 4 по-малко от 16-ия Венло, който заема позиция, даваща място на бараж.

Стайн Спирингс е роден на 12 март 1996 година в Алкмаар, висок е 187 сантиметра. Започва да тренира в локалния АЗ, дебютира в елита на 13 февруари 2015 година. След това е отива чартърен в Спарта Ротердам. Помага на тима да завоюва промоция в елита. В началото на 2019-а подписва за сезон и половина с Ваалвайк.

Левски към този момент притегли две попълнения преди Коледа. Това са халфът Симеон Славчев и фланговият футболист Деян Лозев. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР