Силният вятър в столицата събори дърво в парка Заимов, съобщава

...
Силният вятър в столицата събори дърво в парка Заимов, съобщава
Коментари Харесай

Силният вятър повали дърво в столичен парк

Силният вятър в столицата събори дърво в парка " Заимов ", оповестява bTV. То е паднало върху автомобил. За наслада няма данни за потърпевши хора.

Както към този момент е известно в София е разгласен жълт код за мощни пориви напразно, а за на следващия ден разгласен оранжев за цялата страна.

От Столична община припомнят на жителите да обезопасят незакрепени предмети по терасите или прозорците на жилищата си, както и да бъдат деликатни в напредването.

Четири екипа на " Аварийна помощ и предварителна защита " са на терен и реагират на място при сигнали.

Екипи на Дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита " към Столична община са реагирали на два сигнала за паднали клони и дървета вследствие на мощния вятър в София. Общо четири спешни екипи са на терен поради оповестения жълт код за мощен вятър.

От Столична община припомнят на жителите да бъдат деликатни при напредването си навън и изключително в паркове и лесопаркове, както и да обезопасят незакрепени предмети от тераси или прозорци на жилища и търговски обекти.

Изпълнителите на строителни обекти да ревизират положението на строителните оградите, крановете, скелета и да подхващат дейности по обезопасяването им. Собствениците на търговски и рекламно-информационни детайли също да ревизират обектите си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР