Силният вятър в Сливенска област е обърнал два лекотоварни автомобила

...
Силният вятър в Сливенска област е обърнал два лекотоварни автомобила
Коментари Харесай

Бурен вятър обърна две леки коли в Сливенско

Силният вятър в Сливенска област е обърнал два лекотоварни автомобила този следобяд по републиканския път I-6 София-Бургас, заяви БНР.
Първият случай по Подбалканския път е станал към 15 часа в региона на разклона за село Тополчане. Транспортното средство е изтеглено от пътя, на безвредно място в база селото. Вторият случай е станал в региона на село Гавраилово. И при двата случая няма потърпевши, само че транспортните средства са били празни, което е причина мощният вятър да ги обърне.
 Един умрял и трима ранени при тежка злополука край Сливен Един умрял и трима ранени при тежка злополука край Сливен
Един човек е умрял, а трима са в болница след злополука край Сливен. Пътното произшествие е станало към 18.00 ч. през днешния ден на пътя Слив...
В момента в региона на и покрайнините духа вятър със скорост от към 60-70 км в час. Силният вятър аргументи незначителни вреди в града и изкорени няколко дървета. За в този момент на всички места има ток и вода, оповестиха от общината. Във връзка с няколко пътни случая, зародили в региона на " Радина чешма " на основен път 1-6 и при разклона за с. Тополчане, призоваваме водачите на МПС да карат с извънредно нараснало внимание, съобразена скорост и задоволителна отдалеченост. Причината е усложнената метеорологична конюнктура, оповестяват от ОДМВР-Сливен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР