Силният проливен дъжд, , причини сериозни неприятности, включително прекъсване на

...
Силният проливен дъжд, , причини сериозни неприятности, включително прекъсване на
Коментари Харесай

Наводнение в Мадрид, спряха метрото и влаковете

Силният пороен дъжд,, аргументи съществени неприятности, в това число спиране на няколко линии на мадридското метро и високоскоростните жп връзки с южните градове на страната. Спешните служби записаха съвсем 1200 случая през нощта, а двама мъже в селския регион на Алдеа дел Фресно са в неопределеност, заяви Хавиер Чивите, представител на службите за незабавна помощ, представен от Ройтерс.

Двама души, татко и наследник, са в неопределеност, откакто са били в транспортно средство, което е попаднало в приливна вълна, породена от река Алберче. " Надяваме се този случай да има позитивно развиване, " добави Чивите.

Шест моста бяха съборени от водите, преляли отвън речните крайбрежия, и няколко пътя в региона на Мадрид бяха затворени.

Situation getting worse in Toledo, Spain????????
— Shadab Javed (@JShadab1)
Високоскоростните жп връзки сред Мадрид и Андалусия в Южна Испания бяха обновени по-късно в понеделник, само че с по-ниска от естествената скорост. Работата на метрото в Мадрид също беше отчасти обновена.

Внезапният пороен дъжд, който валя в съвсем цялата страната, трансформира в реки улиците в районите Мадрид, Кастилия, Каталуния и ВаленсияНа доста места падна и градушка.

Националната метеорологична организация на Испания намали степента на предизвестие от оранжево и алено до жълто в понеделник сутринта, като дъждовете започнаха да понижават.
 Сушата в Испания изпразва язовирите, постановат ограничавания за вода
Сушата в Испания изпразва язовирите, постановат ограничавания за вода

Страната записва най-голямата си суша от 60-те години насам
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР