Силният отбор на ГЕРБ-СДС за Бургас закри кампанията си със

...
Силният отбор на ГЕРБ-СДС за Бургас закри кампанията си със
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС закри кампанията си в Бургас със заявка да намери решение на проблемите на хората

Силният тим на ГЕРБ-СДС за Бургас закри акцията си със поръчката да бъде все по този начин покрай хората, да чуе какви са потребностите им и да откри решения за проблемите.

В 18 часа през днешния ден, до един от обичаните знаци на Бургас - Часовника, се събраха претендентите за народни представители. За да поддържат техния тим пристигнаха и знакови лица на партията - остарялата армия в ГЕРБ, които разясниха, че мъдростта и младостта би трябвало да се обединят в политиката.

Към присъстващите се обърна лидерът на листата за Бургас - Жечо Станков.



„ За нас постоянно е било значимо да чуем потребностите на хората и да намерим решение за проблемите. Поемаме явен ангажимент към кметовете и жителите на районите, че в Бургаска област през зимата няма да има тъмни улици. Ще има обезщетения. Поемаме ясни задължения за решение на всички съществени проблеми ”, сподели Жечо Станков.

Сред предпочитаните задания пред бъдещите депутати от ГЕРБ са справяне с инфлацията и високите цени, продължение на програмата за саниране, осъществяването на значимите инфраструктурни обекти за Бургас – въвеждане в употреба на Северния обход и започване на Южен обход – който да извежда трафика към индустриалната зона, втората входно-изходна артерия на ж. к. „ Меден рудник ” и четирилентовите пътища – Царево, Приморско, Айтос, Малко Търново.

Парите в индустриалните зони би трябвало да се движат преди вложителя. Сега е моментът, в който страната би трябвало най-вече да влага в индустриалните зони, съобщи още Жечо Станков.

При Часовника, бе и кметът на Бургас Димитър Николов, който е член на ИК на ГЕРБ. Николов заръча на бъдещите депутати да обезпечат най-хубавото за Бургас.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР