Силните хора в Левски ще намалят значително обема на бюджета

...
Силните хора в Левски ще намалят значително обема на бюджета
Коментари Харесай

В Левски спират парите за селекция, ще погасяват дълговете

Силните хора в Левски ще понижат доста размера на бюджета за зимна селекция. Важните хора в управлението не са изключително удовлетворени, че треньорът Петър Хубчев не постанова огромна част от привлечените през лятото играчи, оповестява " Тема спорт ". Босовете на “Герена” отделиха значително средства за попълнения на фона на практиката до момента да се притеглят свободни сътрудници. За двама от чужденците са платени съществени пари, като водач в това отношение е Найджъл Робърта. За привлечените като свободни сътрудници играчи пък са дадени съществени комисионни, а всички те покачиха съществено перото за месечни заплати.

В Левски все още няма никакво закъснение на месечните хонорари и това е за пръв път от доста притежатели на клуба обратно във времето. И това е на фона на регулярните вноски на разнообразни по тип и размер отговорности. Според хора от “Герена” световната задлъжнялост на клуба, откакто новото управление закупи акциите, е намаляла с повече от два пъти. А тогава изпълнителният шеф Павел Колев разгласи, че Васил Божков, който го предложения в Левски, е наследил задължения в размер на 30 милиона лв.. В момента сумата, която остава да се погаси, е към или по-малко от половината. Но клубът няма терзания да влиза в договаряния с контрагенти и снабдители.

Явно това ще се отрази на зимната селекция и луди пари за прехвърляния няма да се заплащат, макар все по-ясното закъснение от Лудогорец като равнище на играчите, а оттова и на отобра. Твърде евентуално е “сините” да натиснат на летния пазар следващата година, само че дали тогава ще се изсипят торби с пари за нови качествени играчи, ще се реши след това в края на шампионата. На “Герена” чакат отчети от треньорите и скаутите в дълготраен проект и няма да се притеглят футболисти, които са препоръчани от сътрудници в последния миг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР