Силни отбори от Испания, Румъния и Сърбия ще участват на

...
Силни отбори от Испания, Румъния и Сърбия ще участват на
Коментари Харесай

Валенсия, сборен отбор от Сърбия, Клуж и Реал Мадрид пристигат у нас за София Къп

Силни тимове от Испания, Румъния и Сърбия ще вземат участие на обичайния пролетен интернационален шампионат, проведен от БУБА Баскетбол - "София Къп ". Тази година конкуренцията ще се организира в две възрастови групи - до 14 години и до 17 години, оповестиха уредниците.

Във втората група любимец е националният тим на България за юноши до 17-годишна възраст. Съставът, воден от Даниел Клечков и Стойо Чолаков, ще продължи подготовката си за международното състезание за тази възраст в София. България е хазаин на Мондиала от 4 до 12 юли в столичната зала "Арена Армеец ". В най-голямата спортна зала у нас ще се съберат 16-те най-силни тима от момчета, родени през 2003 година.

На София къп българските очаквания ще се изправят против испанския Валенсия, румънския Клуж Напока и събирателен сръбски отбор. Надпреварата е от 13 до 15 март в зала "Универсиада ".

Реал Мадрид още веднъж ще бъде посетител на "София Къп ", този път с групировката си при 14-годишните. "Кралският клуб " ще дойде за мачове с отбора на БУБА Баскетбол. Гости на шампионата са и отборите на Валенсия и на Басано от Италия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР