Силни любовни трепети, бурни вълнения и непредсказуеми обрати престоят в

...
Силни любовни трепети, бурни вълнения и непредсказуеми обрати престоят в
Коментари Харесай

Извънредна ситуация в имението налага Ергенът да вземе категорично решение

Силни любовни трепети, бурни безредици и непредсказуеми обрати престоят в тазседмичните епизоди на „ Ергенът “ – в сряда и четвъртък от 20:00 ч. по bTV! Тази вечер (27 март) феновете ще станат очевидци на една извънредно прочувствена самостоятелна среща на Алек с дама, с която той копнее да се уедини отдавна. Двамата ще отплават към един от най-удивителните острови в Егейско море – Сими, където ще имат опцията да се насладят един на различен надалеч от всички останали. Най-желаният ерген на България ще води избраницата си до залива „ Свети Георги “, а дамата няма да скрие, че в компанията на Алек се усеща като малко момиченце, което усеща първите трепети на любовта. Освен със особено отношение, Младенов ще изненада дамата и със специфичен подарък, а какъв ще бъде той, ще разберем тъкмо в 20:00 ч. по bTV.

Докато Алек и избраницата му дебаркират на пристанището на екзотичния остров и обикалят из необятните му кътчета, хванати за ръка, останалите девойки в имението ще накарат басейна на имението да ври и кипи… Именно там ще се организира най-взривоопасното пул празненство, на което купонът ще е обезпечен, а балоните надалеч няма да са единствено за декорация. Дамите ще бъдат разпределени по двойки една против друга, като задачата им ще е да спукат балона на съперничката си. Най-бързата ще получи специфичната привилегия безусловно да „ запуши “ нечия непозната уста за цялата вечер, със възбрана за връзка както с останалите девойки, по този начин и с Алек.

Зрителите на bTV ще станат очевидци и на първото съществено разединение в състава на „ Малките пантерки “, провокирано от борба сред две от най-изявените лидерки там. Между други две от претендентките за сърцето на Алек, които разделят едно общо легло в имението на любовта, също ще се отвори голяма пропаст, която ще докара до непредвиден конфликт очи в очи.

По време на вечерния коктейл следва да станем очевидци на извънредно дръзновен ход от страна на Теа, която ще удиви както Алек, по този начин и останалите девойки с предизвикателното си държание. По време на усамотението си с една от дамите „ ергенът “ пък ще бъде предизвикан да отвърне с неукротим буен ентусиазъм, подхождайки не с думи, а с дейности, след които щастливката безусловно ще се разтрепери. Вечерта ще приключи с следващата Церемония на Розата, след която още една от дамите няма да получи цвете и ще би трябвало да напусне имението на любовта вечно. Какво ще предизвика отпадналата участничка да откаже какъвто и да е коментар за напускането си, надълбоко разочарована и обляна в сълзи – следва да разберем тази вечер в 20:00 ч. по bTV.

В четвъртък (28 март) е време за следващото вълнуващо групово предизвикателство, в което девойките ще се впуснат в занимателна шахматна игра с непредвидени ходове и изненадващи тактики. Първата „ пешка “, която стигне до финала, автоматизирано ще се трансформира в „ кралица “ и ще си завоюва привилегията да вечеря с Алек уединено. Зрителите следва да станат очевидци и на невъобразим до този миг протест от страна на всички участнички против една от дамите, от която ще се почувстват застрашени даже и за живота си. Запознавайки се със протичащото се зад стените на имението, „ ергенът “ ще бъде заставен да се намеси, взимайки изрично решение, след което нищо няма да е същото.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР