Силни гръмотевични бури се очакват в района в понеделник късно следобед

...
Опасното време започва от работната седмица в понеделник с това,
Коментари Харесай

Опасното време започва от работната седмица в понеделник с това, което синоптиците наричат ​​„повишен“ риск от силни гръмотевични бури късно през деня до вечерта.

Валежи , обаче, няма да бъде виновникът за каквито и да е щети, каза Националната метеорологична служба в Уейкфийлд в неделя. Основната заплаха ще бъдат ветровете, които ще придружават бурите, които се очаква да започнат около 16 часа. Силните ветрове могат да повредят дървета и сгради и да причинят прекъсване на електрозахранването.

Понеделник би трябвало да изгрее като типичен ден в началото на август в района с ранни сутрешни температури около 70 градуса. С напредването на деня тези температури ще се повишат до ниските 90 градуса, като индексът на топлина ще даде на деня „истинско усещане“ от 101 градуса.

По-голямата част от лошото време се очаква в късния следобед като студен фронт започва да преминава през района. Превалявания и бури ще има на места до 23 часа. и станете по-изолирани след това.

По своята скала от 1-5, като 1 е най-малкото, NWS поставя риска от лошо време в понеделник следобед на 3, което е „подобрено“. NWS дефинира „засилено“, известно още като „оранжево“, като „област с по-голямо покритие на силна буря с различни нива на интензивност.“

Вторник ще бъде сух и слънчев с високи температури около 90, но ветровете ще все още е наоколо и има пориви до 25 мили в час, прогнозира NWS.

Тази статия първоначално се появи на The Progress-Index: Силни гръмотевични бури се очакват в района късно в понеделник следобед

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР