Силни бури и торнада в Тенеси убиха най-малко шестима души

...
Силни бури и торнада в Тенеси убиха най-малко шестима души
Коментари Харесай

ТРАГЕДИЯ: Торнадо удари Тенеси, остави множество мъртви

Силни стихии и торнада в Тенеси убиха минимум шестима души и предизвикаха обилни вреди, като локалните служби за незабавна помощ оповестяват за десетки хиляди поданици останали без ток, съобщи The Guardian.

" Към момента можем да потвърдим, че трима души са умряли - двама възрастни и едно дете, вследствие на торнадото. Освен това на 23 души е оказана здравна помощ в болница ", оповестиха от окръг Монтгомъри в Тенеси.



В предградията на Нешвил са регистрирани още три смъртни случая, оповестиха от Службата за ръководство при изключителни обстановки в Нешвил.

Според уеб страницата за следене на спиранията на електрозахранването повече от 80 000 души в Тенеси са останали без ток на 9 делември.

От шерифската работа на окръг Монтгомъри оповестиха, че има нанесени вреди на няколко къщи в град Кларксвил. Много дървета, електропроводи и къщи също са били наранени от бурите.

Националната метеорологична работа издаде предизвестие за торнадо по-рано в събота следобяд за няколко покрайнини на Нешвил.

" Това е ден, който никой не е желал или очаквал ", е декларирал кметът на Кларксвил Джо Питс. " Знаем, че има огромни вреди в цялата общественост. "



Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР