Силната нужда от пространство в една връзка невинаги означава, че

...
Силната нужда от пространство в една връзка невинаги означава, че
Коментари Харесай

5-те зодии, които се нуждаят от повече лично пространство във връзката

Силната потребност от пространство в една връзка не всеки път значи, че сътрудникът ви към този момент не ни желае. Някои зодии се задушават в връзки, в които не могат да прекарат повече време сами. На собствен ред доза независимост ги кара да обичат повече и да се карат по-рядко. Когато им липсва, това не им работи добре. Преди да обвините някой в нарцисизъм, разберете за какво желае независимост. Може би би трябвало да поеме по-дълбоко въздух?

Зодиакални знаци и потребността от пространство в една връзка:
6-те двойки зодии, които в никакъв случай няма да имат общо бъдеще
Може да наподобява, че взаимният живот е превъзходен завършек на всяка връзка. Често си представяме сантиментална идилия, макар че действителността мо...
Прочети повече
Телец

Зодиакалните Телец са известни със своята обвързаност. Те обаче се нуждаят отдавна да бъдат сами, с цел да се " охладят " и още веднъж да станат оазис на мира. Те не обичат някой непрекъснато да стои над тях. Предпочитат да се провиснал в безмълвие, вместо да бъдат принудени да водят деен диалог.

Стрелец

Стрелецът е без значение създание, което в действителност обича да бъде единствено. Не им би трябвало компания, с цел да пътуват сами по света. Характеризира се с клаустрофобичен боязън от лимитирано пространство. Ако остане на едно място прекомерно дълго, в него се натрупват яд и отчаяние. Да бъде наказан да бъде с едно и също лице 24 часа в денонощието също му предизвиква необичайно безпокойствие. Той обича разнообразието и непрекъснатата смяна. Стрелеца желае връзката да бъде премеждие, а не рутина.

Дева
10 секрети на двойките, които остават дружно за цялостен живот
Всеки един човек ще се съгласи, че дълготрайните връзки изискват непрекъсната работа и полагане на старания. Ето и 10 неща, които двойкит...
Прочети повече
Девите са много захласнати от ежедневния си график. Тази зодия върви като швейцарски часовник. Ако рутината е нарушена, настроението им се трансформира фрапантно. Още по-лошо, когато имат връзка с някой, който обича да ги изненадва и работи непринудено, вместо да възнамерява. Това е главната причина, заради която мъчно могат да открият каквато и да е връзка. Една самостоятелна, извънредно самоуверена Дева се нуждае от доста време за себе си.

Скорпион

Има много свободно отношение към междуличностните връзки. Често не идва на среща и няма желание да го изяснява. Когато желае да е самичък - отрязва се от всички, а това се случва много постоянно. Той се усеща най-добре в личната си компания, когато има време да мисли умерено. Обича свободата си може би повече от самия себе си и колегата си.

Козирог

Амбицията е второто му име. Той е работохолик, фокусиран върху личните си достижения и му би трябвало доста независимост. Вярва, че може самичък да се оправи с всичко и не чака никаква помощ. Когато е угрижен за себе си - не реагира на опити за контакт с него. Може да мълчи даже с дни, тъй като се нуждае от централизация, с цел да реализира задачата си. Има моменти, когато е кадърен да се затвори в самия себе си освен за колегата си, само че даже и за цялото си семейство. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР