Силната форма на Лаутаро Мартинес накара сънародника му Хуан Верон

...
Силната форма на Лаутаро Мартинес накара сънародника му Хуан Верон
Коментари Харесай

Лаутаро е микс между трима от най-големите, твърди Верон

Силната форма на Лаутаро Мартинес накара сънародника му Хуан Верон да го похвали. Някогашният национал на Аржентина счита, че нападателят на Интер е събрал в себе си по малко от качествата на няколко изкусни голаджии, носили екипа на “албиселесте”.

“Лаутаро има по нещо от Габриел Батистута, Серхио Агуеро и Ернан Креспо”, съобщи Верон пред Gazzetta dello Sport.

От началото на сезона Мартинес може да се похвали с 13 попадения в 19 срещи за “нерадзурите”. “Не аз съм вълшебник, дано това да бъде ясно - продължи Верон. - Лаутаро е подобен, тъй като той е страховит. Такъв си беше и в Аржентина, подобен е и в този момент в Италия. Невъзможно е обаче да го съпоставяме единствено с един футболист. В играта му виждам нещо от придвижването на Агуеро, изключително когато тимът нападна. В същото време Мартинес има мощ на удара като на Батистута и е умел в наказателното поле по сходство на Креспо. Винаги е в положение да се окаже на вярното място в верния миг.”

Атакуващият състезател на Интер е на 22 години. “Независимо че е едвам на толкоз, той показва и мощен темперамент. Гледайте деликатно изявите му и ще забележите какъв брой доста неща прави в реалност. И в съвсем всички от тях е на ниво”, приключи Малката Вещица.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР