Силна снежна буря се разрази в североизточните райони на американския

...
Силна снежна буря се разрази в североизточните райони на американския
Коментари Харесай

50 см сняг обърка плановете за Деня на благодарността в Колорадо

Силна снежна стихия се развихри в североизточните региони на американския щат Колорадо тази заран, като блокира доста пътища и наложи анулиране на стотици полети. Това обърка проектите на милиони американци да пътуват по случай един от най-любимите празници в Съединени американски щати - Деня на благодарността, който тази година се пада на 28 ноември, написа " Канал 3 ".

 
До тази заран в Денвър дъждът бе натрупал 18 см сняг и се чака виелиците да продължат и денем с ветрове от над 70 км/ч. Освен преспите, мощно понижена е и видимостта по пътищата.
 
 
От интернационалното летище на града са анулирани над 460 полета. Видеокадри демонстрираха снегопочистващи машини, опитващи се да поддържат отворена пистата. В града и покрайнините бяха затворени учебните заведения, не работят и огромните магазини. Това даде късмет на по-дребните търговци, натрупали стокови ресурси за огромното извършване на покупки по празника.
 
На някои места в щата, като Форт Колинс и региона на Лъвленд, снежната завивка надвишава 50 см и съгласно синоптиците снегът ще продължава да се натрупа.
 
Според Американската автомобилна асоциация към 55 млн. души се чака да пътуват със аероплан или автомобил минимум на 80 км от домовете си за Деня на благодарността. Снегът и бурите евентуално ще осуетят техните проекти. Силни снежни стихии се чакат довечера и в планините на Северна Калифорния и в Орегон, оповестиха от метеорологичната работа. Снежната завивка там тук-там може да доближи близо метър.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР