Силна седмица, в която водещо ще бъде постепенното възстановяване на

...
Силна седмица, в която водещо ще бъде постепенното възстановяване на
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 24 до 30 август

Силна седмица, в която водещо ще бъде последователното възобновяване на работния развой. Това е седмицата, в която можете да активирате нови планове, да започнете нова активност или да подновите съществуващи действия посредством преструктуриране, усъвършенствания, уголемение. От 23 август слънцето, главният източник на сила мина в земния знак Дева. Огнената буря на Лъва в комбиниране със пристрастеността на Марс в знака Овен през миналата седмица усилиха желанието за деяние. Силното наличие на планети в стихията Земя от тази седмица ще поддържат всяко ново начинание с желанието то да доближи до реализация в веществен аспект.

Всичко е рационално в зодиака.

Дева е знакът, който по натурален метод ни  насочва още веднъж да се завърнем към нормалните задания, към своя ред, всекидневие и работа, само че по един нов метод основаващ се на практичния опит, добит до в този момент. Девата ни учи на служене, грижа към себе си и другите, помагане, добре проведен и здравословен метод на живот. Това ще бъдат и главните посоки до 23 септември, докато  знакът е във притежание.

ОВЕН

След интензивният интервал на отмора през тази седмица по натурален метод ще пренасочите силата си към вашата съществена активност. През целия зодиакален месец, до 23 септември в тази област от живота си можете да извършите основни усъвършенствания, да активирате самоуверено нови планове, да стартирате нови действия или разширявате започнатото. Седмица, в която ще пренасочите дейности към стабилизиране на всичко, което сте подхванали през миналия интервал. След извънредно интензивният интервал през тази седмица натиснете спирачка, забавете темпото. Цялата посока на придвижване зависи от вас. Събитията, които предстоят през тази седмица и техният процес зависят от вас самите. Предпазвайте се от импулсивни действия, контролирайте страстите си и най-много гнева, ориентиран към вашите подчинени или шефове, членове от фамилията. Движете се в посока договаряния и отстояване на личните позиции и полезности. Погрижете се за здравето си, добре ще ви се отразят здравословният режим на хранене, метод на живот или спортни занимания.

ТЕЛЕЦ

За вас, работливи представители на зодиака стартира времето, в което можете да се дистанцирате от нормалното, от работни задължения като се отдадете на обичаните си занимания или да си вземете заслужена отмора. За други това е интервал на размисъл, обвързван с преоценка на посоката до момента и тип подговка в създаване на тактика за нови дейности с дълготраен отзив. Тази наклонност се обрисува до края на този месец и в по-голямата част от септември. Желанието ви за смяна в една или друга област от живота ви, което е интензивно от много време се нуждае от преосмисляне и още време. Уран, планетата на измененията е във вашия знак. Той ще бъде в ретроградно придвижване до 15-ти януари. Непредвидени и неочаквани обстановки могат да внесат прочут прочувствен дисбаланс, само че няма да липсват  приятни изненади и моменти. През тази седмица може да вземете значими решения, свързани с вашата съществена активност, метод на живот или финансово състояние.  

БЛИЗНАЦИ

Седмица на дейна активност, обвързвана със съществуващи работни процеси или слагане на ново начало, ново занятие, план. Социалната ви интензивност се покачва и може да бъде позитивно повлияна от водене на договаряния, подписване на договорни връзки, които ще ви подсигуряват по-високи позиции. През тази и идната седмица значително вниманието ви ще бъде ангажирано с решение на спомагателни проблеми, свързани с вашето семейство, дом, недвижима благосъстоятелност, родители и отговорности свързани с тях.  За други представители това е интервал, в който комфорта и опората на дома и фамилията ще ви подействат стимулиращо и подкрепящо ви към реализиране на по-високи цели. Ако сте отворени към измененията, то обновлението, което настава в тази област от живота ви, ще внесе позитивна пренастройка. Нови хора и условия ще бъдат генератори към смяната.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР