Силна седмица, в която чрез правилните действия може да постигнете

...
Силна седмица, в която чрез правилните действия може да постигнете
Коментари Харесай

Звездите за бизнеса от 27 юли до 2 август

Силна седмица, в която посредством верните дейности може да постигнете оптимални резултати. Дните до пълнолунието, което е  на 3-ти август са подобаващи за започване на нови планове и действия. Луната е растяща всичко, което се стартира на растяща Луна има наклонност да се усилва.

 Второто новолуние за годината в знака Рак от предходната седмица, отвори вратата на вторият късмет обвързван с слагане на ново начало в една или друга област от живота. Стремежът към реализиране на сигурност и непоклатимост е нараснал.

 Много от започнатите  дейности или събития ще доближат своята кулминационна точка. Една част от преобразуванията изискват съществена смяна, а други чакат дефинитивни решения.

ОВЕН

Прилив на сила, креативен напредък, възторг. Периодът, в които можете да разгърнете капацитета си в оптимална степен, продължава и през тази седмица. Ако до този миг са съществували спънки, в този момент с вярната тактика и дейности ще се справите с всяко предизвикателство. Вашият планетен  управител Марс, в комбиниране със слънцето в знака Лъв вършат интервалът извънредно подобаващ и подкрепящ ви във всяко начинание.  Непредвидените  ситуации или събития, които са отвън контрола ви ще  са свързани с решения от минали интервали. Последните дни от седмицата  могат да ви накарат да напуснете  зоната си на комфорт. Предпазвайте се от импулсивни действия, контролирайте страстите си и най-много гнева ориентиран към вашите подчинени или шефове. Движете се в посока договаряния и отстояване на личните позиции и полезности. Силен интервал за притежателите на бизнес, създатели, политици, спортисти.

ТЕЛЕЦ

За родените в първата декада на знака се оформя интервал обвързван с доста преобразувания и старания. Началото на седмицата ще ви сложи пред необходимосттта от привършване на  остарели и неразрешени досега проблеми, до избрана степен свързани с родственици или партньорски връзки. Преразглеждане на договорни връзки, които се нуждаят от нова форма,  преговори и разяснителни диалози свързани с вашите  интереси, могат да трансформират линията ви на придвижване. Не реагирайте прочувствено, избягвайте крайните, спонтанни решения. Освен работни проблеми, мнозина ще бъдат ангажирани с  решаването на имотни въпроси, споразумяване на покупко-продажби, усъвършенствания в дома, поправки или вложение на повече време от ваша страна за подсилване на взаимоотношенията в фамилията или с родителите.

БЛИЗНАЦИ

И през тази седмица може да продължите линията заложена от миналата. Втори късмет или ново начало в посока осъществяване на ваши цели, желания или фантазии. Подредете  приоритетите си съгласно това, което ви е належащо на този стадий в живота ви, съгласно вашите стремежи. Преразгледайте опциите, използвайте информацията и насъбраната умелост до в този момент, проведете необходимите  диалози, които ще ви оказват помощ да вземете верни решения. Отворете се към това да получите поддръжката морална или материална на авторитетни персони или на вашите сътрудници. Благоприятен интервал да вземете значимо решение и да сложите завършек на нещо в своя живот, което отдавна ангажира вниманието ви или времето ви, конфликтна обстановка или проблем. Погрижете се за стабилността на вашите финанси, а находчив метод ще ви помогне да ги увеличите.

РАК

Силна седмица за вас, в която е належащо да работите в две посоки: претрупан работен график и повишен размер от работни задължения, а от друга- нужда от взимане на значими решения свързани с вашите партньорски връзки персонални или настоятелен. Предстоят ви  нови благоприятни условия и свързани с тях избори. Ако към вас се връщат обстановки от минали интервали, то те изискват един нов метод на държание и решения. Ракът мъчно се разделя с предишното, само че в случай че желаете да продължите напред в този момент е момента да приключите със остарялото. Второто новолуние в знака Рак, което задейства процесите доникъде на август ви дава втори късмет и нови благоприятни условия.  Уловете приливната вълна в посока  подобряване или стабилизиране на финансовото ви състояние, основаване на нови източници на приходи. 

ЛЪВ

Намирате се в мощен интервал, до септември ще можете да влияете и насочвате събитията  съгласно това, което желаете да постигнете в бъдеще. Нови оферти и благоприятни условия от една страна, а от друга нужда от завършване и привършване на процеси от минал интервал. Постарайте се да стабилизирате това, което сте почнали или основали досега. Седмицата ще бъде наситена с прочувствени прекарвания от персонален темперамент за някои, а за други мотив могат да бъдат конфликтни обстановки на работното ви място или увеличени  служебни отговорности. Ще се задействат нерешени  спорове сред вас и членове на вашето семейство. Изяснете си обстановката посредством диалози,  в случай че партньорствата са значими за вас се постанова да се постараете да  възстановите равновесието. Подкрепата на вашите сътрудници ще ви  даде належащо усещане  за сигурност. В различен вид креативната отмора, откриването на нови хоризонти ще ви се отрази вдъхновяващо. Активен и изобретателен интервал за притежателите на бизнес, създателите, политиците.

ДЕВА

Тази седмица и интервалът до краят на  август значително ще се развива съгласно зададената  към този момент посока. Една  част от събитията ще бъдат свързани с минал интервал. Напрежението може да бъде повече от нормално и в допълнение интензивно от откриване на нова информация. Разминаване в гледните точки или липса на вярно схващане от страна на вашите сътрудници през тази седмица могат да ви накарат да приключите с партньорства, които са изпълнили предназначението си. Ако напрежението е прекомерно огромно за вас, почивката или разграничаването от ежедневните ви работни задължения ще ви оказват помощ да извършите  анализ на миналият интервал, за да   може да предприемете деяние на един  по-късен стадий. Обърнете повече внимание на себе си, физическото и психическо здраве.

ВЕЗНИ

Силна седмица, в която вие значително може да повлияете на събитията. За да бъдете в оптималната степен ефикасни ще бъде належащо да запазите прочувствено равновесие.Втори късмет и нови възможности-това е главната линия за интервала до края на месец август. Предизвикателства ще има в няколко посоки: в работните процеси и партньорските връзки. Чрез компромисни решения ще постигнете повече. Периодът е мощно работлив в посока изясняване на партньорски връзки, завършване, привършване или основаване на нова форма. Ако към този момент сте създали смяна в главната си активност, през тази седмица ще се наложи да положите повече старания за структуриране, образуване и стабилизиране на започнатото. Отделете време за тези, които ви поддържат вашите родители, сътрудници, деца. Преразпределете силата си. Не бъдете равнодушни към проблемите на другите. В оптималната степен се погрижете за хората, на които държите.

СКОРПИОН

Седмицата се чака да бъде динамична и комплицирана  за родените при започване на знака. Натоварено всекидневие най-много с работни задължения, повишен размер от работа или непредвидени обстановки. Все повече ще ви се постанова да защитавате това, което сте постигнали на този стадий в кариерното или обществено развиване. Ключът към триумфа и постигането на по-добър резултат ще бъдат разяснителните диалози, договарянията или нова информация. Търсете компромисни решения, с цел да запазите това, което имате. Не забравяйте, че посредством нападателно държание, злопаметност ще си нанесете загуби.  Каквато и да е обстановката, деликатно се вслушайте във вашия интуиция. Той няма да ви подведе. Периодът доникъде на август ви дава втора възможност  да възстановите  значими за вас връзки.  

СТРЕЛЕЦ

Продължете посоката, която сте избрахте предходната седмица, тя  отвори пред вас нова страница на втората осъзната опция обвързвана с материалната ви сигурност. Увереността и желанието ви да постигнете триумф са мощни. Действайте и рискувайте в рационални граници, вероятностите пред вас са  големи. Избягвайте крайните решения, търсете компромиса и въведете непоклатимост в връзките с сътрудниците си и в паричните потоци. Периодът не е подобаващ за рисковани покупко-продажби,  инвестиции, изтегляне на заеми, а по-скоро в посока към разплащане  на остарели отговорности.  Положете старания да получите поддръжката и утвърждението на вашите сътрудници: персонални и настоятелен, на авторитетни персони и ваши благодетели. За други представители на знака тази седмица дава добра опция за отмора или мечтано странствуване.

КОЗИРОГ

Продължава тенденцията  на вторият късмет във вашите партньорски отношения-лични или настоятелен. Вашият избор и решения ще повлияят върху събитията до края на годината. До краят на месец юли имате късмет да изчистите  насъбрани недоразумения от  предишното. Можете да приключите тези връзки, които задържат развиването ви, само че крайният резултат ще зависи от вашето предпочитание. Ако обстановката е мощно конфликтна или ви основава съществено напрежение пренасочете силата си към решения свързани с вашият дом и семейство. Възможно е да бъдете изправени пред обстановки свързани с споразумяване на имуществени въпроси, ремонтни действия или пренасяне в различен дом или обитаемо място. Ако събитията не се развиват по този начин, както на вас ви харесва, преодолейте съпротивите и вътрешните си конфликтни, постоянно това държание може да ви обезпечи победа.

ВОДОЛЕЙ

Следвайте посоката, която до този миг ви е предвижила напред. Повторете тези стъпки, които са ви донесли триумф. Вълната на вторият късмет отваря пред вас нови благоприятни условия свързани с по-добри благоприятни условия и вероятности в професионалната ви реализация. През тази седмица може в забележителна степен да повлияете като изчистите недоразумения от минал интервал. Доверете се на опита, който сте придобили, фокусирайте се върху целите си, вярната тактика ще ви донесе триумфа, който желаете. Отношенията с вашите сътрудници, ще бъдат втората тематика, която в продължение на месец ще изисква внимание, решения и смяна. Съществува наклонност  за основаване на нови партньорства или подсилване на съществуващите, нужда от  компромисни решения. Действайте в посока хармонизиране  и стабилизиране, поддръжката на вашите сътрудници ще усили възможностите ви за триумф.

РИБИ

Седмицата е естествено продължение на миналата. Вълната на вторият късмет ви дава положителни благоприятни условия в основаването  или подсилване на личният  бизнес. Ако измененията метода си на другарство в  огромна степен може да повлияете позитивно на връзките с вашите деца, сътрудници или обичани. В професионалната сфера ще постигнете по-голям триумф посредством креативен, изобретателен метод. Преговаряйте за ползите си, отстоявайте позициите си. Усвояване  на нова информация, образования, преразглеждане на договорни връзки ще бъдат акцент през настоящата седмица. За оптимални резултати подредете целите си и следвайте задачите си.

Успешна седмица на всички знаци!

Нина Ненова-астролог
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР