Силна гражданска квота има СДС-Варна, в листата си за общински

...
Силна гражданска квота има СДС-Варна, в листата си за общински
Коментари Харесай

СДС-Варна със силна гражданска квота в листата с номер 64

Силна гражданска квота има СДС-Варна, в листата си за общински съветници. Синята партия делегира доверие на знакови персони в стопанския, културен и състезателен живот на Варна, чиято експертиза и престиж ще допринесат за развиването на града ни в идващия мандат.

Станислав Бахчеванов – ръководител и треньор на Семеен кодекс „ Йорк “, той е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Бахчеванов е учредител на множеството първенци в град Варна и е „ запалил “ хиляди младежи по бойните спортове. За първи път в историята на кикбокса тази година България е хазаин на две интернационалните прояви. Първата интернационална купа към този момент се състоя в Свиленград в края на месец май, втората следва при започване на октомври и неин хазаин ще бъде Община Бургас. Със солидна спортна биография е треньорът по фитнес Сияна Атанасова. Тя е приключила политология и публицистика във ВСУ.

Стефан Станев е изявен икономист, специалист по надзор на финансовия и икономическия бранш. Приоритет на Съюз на демократичните сили в идващия състав на Общинския съвет ще бъде създаване на икономическия дирек за стратегическото развиване на Варна и засиленото присъединяване на съвета в способеното подкрепяне на финансовия бранш.

Маргарит Павлов е приключил „ Зашита на националната сигурност ” във ВСУ, строителен бизнесмен, с управнически опит като уредник произвеждане и настоящ шеф на компании в строителния отрасъл и в превоза. Лора Щерева е приключила мениджмънд в туризма и е експерт по стопанско ръководство.

Димитър Коларов е индивидът, свързал живота си с морето. Завършил е компетентност Корабни машини и механизми и дълги години работи като корабен монтьор. Той интензивно изявява гражданска позиция и инициира публични прояви по проблемите на благоустройството, екологията и инфраструктурата на нашия град. Геновева Михайлова следва обществен мениджмънд в Техническия университет, публицист, известен блогър. /sdsvarna.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР