Силна година за БСП. Припомням, че преди година тук се

...
Силна година за БСП. Припомням, че преди година тук се
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Краят на Нинова не зависи от Гергов, Гуцанов, феодали и фараони

Силна година за Българска социалистическа партия. Припомням, че преди година тук се презентира новото управление на Българска социалистическа партия. Минахме през 2 доста сполучливи избори и поддръжката за Българска социалистическа партия е три пъти по-голяма.Това съобщи от Бузлуджа депутатът Кирил Добрев в ефира на Нова телевизия. " Митът, че ГЕРБ е несломим, рухна. Показахме, че Българска социалистическа партия може да е опция и нещо друго за България. Успяхме да влезем в капан, който ни бе подложен и за това не спечелихме. Не успяхме да извадим тезите, с които да спечелим изборите ", сподели още той.

" Лутаме се сред поколението милениум и по-възрастните наши гласоподаватели. Ние сме на по 45 година, нашите деца към този момент гласоподават. Предпочитам оценките да ми ги дават гласоподавателите. Днес управлението на Българска социалистическа партия се избира от всички тези хора и няма по какъв начин феодали и фараони да въздействат на този избор ", добави Добрев.

" Не Гергов, не Гуцанов, не феодали и фараони вземат решение по кое време ще си отиде водачът на партията. Изборът на ръководител на Българска социалистическа партия става от всички членове. В тази една година зависимостите паднаха и сме една съвременна партия ", сподели още той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР