Силна експлозия избухна близо до болница Ал Шифа в град

...
Силна експлозия избухна близо до болница Ал Шифа в град
Коментари Харесай

Силна експлозия избухна близо до болница в Газа

Силна детонация избухна покрай болница Ал Шифа в град Газа в ранните часове на деня, заяви Ройтерс. На фрагментите се вижда по какъв начин хората, събрани пред лечебното заведение, стартират да бягат след мощния удар.

За момента информацията е нищожна. Ройтерс не може да разпознава повода за детонацията.

Около 25 души към момента са в неопределеност след 7 октомври

Над 10 500 са жертвите на израелските бомбардировки в Газа досега. Сред тях – 4300 деца. Генералният секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш съобщи, че " броят на толкоз починали цивилни демонстрира, че има нещо неправилно във военната интервенция на Израел против палестинците ".

При ударите през вчерашния ден е погубен доктор от " Лекари без граници ", а починалите за един месец чиновници на организациите на Организация на обединените нации са 15.

Оставяме идващите фрагменти без спомагателен коментар

Израелската войска разгласи, че групировката " Хамас " към този момент няма надзор над северната част на град Газа и това разреши на близо 50 000 цивилни да се изтеглят в южната част на Ивицата.

Източник, непосредствен до " Хамас ", твърди, че се водят договаряния с катарско ходатайство за тридневно прекъсване на огъня и освобождение на 12 заложници, половината от които американци. Военен представител на " Хамас " обаче отхвърли тази информация.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР