Силна експлозия е станала тази сутрин в сграда в централната

...
Силна експлозия е станала тази сутрин в сграда в централната
Коментари Харесай

Взрив в центъра на Атина, един е пострадал

Силна детонация е станала тази заран в постройка в централната част на гръцката столица Атина. Изтичане на природен газ или пропан-бутан е най-вероятната причина за гърмежа. При случая е ранен един човек, заяви телевизия Скай, като се базира на източници от противопожарните служби.Пострадалият е 78-годишен мъж, който е откаран в болница с изгаряния по крайниците.
Експлозията е станала сред партера и първия етаж в жилище. Останалата част на постройката не е била населявана, тъй като жилищата се подготвяли за отдаване чартърен.
При огледа пожарникарите са открили приключване на газ, което се счита за причина за гърмежа. Избухнал е стеснен пожар, който е подложен под надзор.
На постройката са нанесени обилни вреди по стените и прозорците, както и на постройката против нея. Счупени прозорци има по постройките в радиус от 200 метра, вреди са понесли и по два автомобила.
Днешният ден е разгласен за почивен в Атина поради изобилния снеговалеж в понеделник и вторник. Поради тази причина придвижването на хора в центъра е било едва и няма други потърпевши при случая.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР