Силна експлозия е избухнала в град Киреевски в руската Тулска

...
Силна експлозия е избухнала в град Киреевски в руската Тулска
Коментари Харесай

Украинците удариха с дрон обекти в руската Тулска област

Силна детонация е избухнала в град Киреевски в съветската Тулска област. Жители, представени от Telegram канала " Осторожно, новости ", оповестяват за кратер с диаметър 5 метра, както и трима ранени.   
 

 
Причината за детонацията е украинският дрон Ту-141 " Стриж ", препълнен с експлозиви. Това осведоми съветската пропагандистка организация ТАСС. 
 

 
По-рано беше обявено, че този БЛА е безпилотен летателен уред за оперативно-тактическо разузнаване. Казионните съветски " Интерфакс " и РИА Новости също съобщха за случая.
 

 
" На 26 март в региона на Киреевски избухна детонация, вследствие на която бяха отчасти развалени три жилищни здания. Двама души са получили леки пострадвания, оказана им е здравна помощ ", се споделя в известието.
 
Отбелязва се, че на място работят оперативни служби, проведен е кордон. От името на губернатора Алексей Дюмин ръководителите на правоприлагащите органи, ръководителят на Комитета по районна сигурност на Тулска област отпътуваха за Киреевск, с цел да координират всички дейности и да изяснят събитията на случая.
 
Към момента няма опасност за сигурността на популацията и инфраструктурата, оповестиха от комисията. Обстоятелствата към случая се обясняват, гласяха по-ранните известия. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР