Силна буря и ситна градушка са връхлетели този следобед и

...
Силна буря и ситна градушка са връхлетели този следобед и
Коментари Харесай

Буря с градушка връхлетя и София ВИДЕО

Силна стихия и ситна градушка са връхлетели този следобяд и столицата. За това оповестяват от Meteo Balkans.

Природното събитие е видяно към 14 часа в кв. " Симеоново ". Ледените парченца били с размерите на грахово зърно, само че не съумели да се натрупат.



Припомняме, че град удари и доста други елементи на страната.

Внезапна градушка падна край Хисаря през днешния ден. Ледени топчета бързо премениха ситуацията през днешния ден,  а дворове и полета бързо побеляха.

Ситна градушка удари и сливенското село Гавраилово. Тя бе съпроводена с изобилен дъжд. Големи ледени парченца паднаха и в ямболското село Черган.

През утрешния ден също са възможни  градушки. Това предизвестиха синоптици. Очаква се купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. от сутринта, ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще има и градушки. Вятърът ще бъде слаб, само че по време на гръмотевичните стихии ще се усилва. Максималните температури ще бъдат сред 21° и 26°, в София - към 22°.

Над Черноморието още преди обяд ще стартира да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще краткотрайни превалявания, на повече места по северното крайбрежие.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР