Силите за сигурност във Ватикана за кратко бяха приведени в

...
Силите за сигурност във Ватикана за кратко бяха приведени в
Коментари Харесай

Кола проби бариерите за площад Свети Петър в Рим

Силите за сигурност във Ватикана за малко бяха приведени в нараснала подготвеност и беше създаден изстрел, откакто кола мина през полицейски кордон покрай площад Свети Петър , съгласно известия в медиите.

39-годишният водач не е спрял на контролно-пропускателен пункт покрай площад " Свети Петър " рано в неделя, което е довело до малко полицейско гонене, по време на което чиновник стреля по гумите на нарушителя , оповестяват италианските медии. След като колата спряла, полицията е арестувала водача, като освен това е употребила електрошок. Не се оповестява за постарадли хора или чиновници на реда.

Вестник Corriere della Serra заяви, че преследването е станало в регион, цялостен с туристи, пристигнали да участват на обедната молитва на папата " Ангел Господен ", която се прави всяка неделя по обяд.

Според римския вестник Il Messaggero във Ватикана за малко е била задействана паника за терористино нахлуване.

Папската швейцарска армия, въоръжените сили на Ватикана, виновни за отбраната на папата и територията на града-държава, краткотрайно затвориха портата за достъп до Ватикана по време на стрелбата, се споделя в известието.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР