Силите за противовъздушна отбрана са унищожили безпилотен самолет в Истринския

...
Силите за противовъздушна отбрана са унищожили безпилотен самолет в Истринския
Коментари Харесай

Атака с дрон срещу Москва

Силите за противовъздушна защита са унищожили безпилотен аероплан в Истринския регион при подхождането му към Москва, заяви кметът на Москва Сергей Собянин.

" Предварително няма жертви и опустошения. Службите за незабавна помощ работят на мястото на случая " - се споделя в канала на кмета в " Телеграм ".

По-рано медиите оповестиха, че на московските летища са отсрочени излитането и кацането на самолети; въведен е проектът " Покритие ", при който въздушното пространство е затворено .

На московските летища Внуково, Домодедово и Шереметиево са закъснели 24 полета, а други осем са анулирани, заяви организация РИА Новости.

Московските летища са затворени за идване и тръгване на самолети, заяви по-рано ТАСС, като се базира на авиационните служби.

На зазоряване работата на трите летища в Москва беше възобновена .

Руското министерство на защитата също разяснява нападението с дрон, за което по-рано заяви кметът на Москва Сергей Собянин.
 Дрон в Подмосковието обърка работата на четирите московски летища
Дрон в Подмосковието обърка работата на четирите московски летища

По-късно управляващите оповестиха и за втори безпилотен летателен уред

Според изказването на министерството дронът от самолетен вид е трябвало да порази " обекти на територията на Москва и Московска област ".

" Безпилотният летателен уред е бил погубен от дежурните средства за противовъздушна защита над територията на Истринския регион на Московска област ", обявиха от министерството.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР