Силите за борба с безредиците, които са на директно подчинение

...
Силите за борба с безредиците, които са на директно подчинение
Коментари Харесай

На ЖИВО от Каталуния: Испанската полиция се разправя с желаещи да гласуват

Силите за битка с безредиците, които са на непосредствено послушание на централното държавно управление в Испания, съумяха да открият надзор върху една от над 2000 секции за гласоподаване на референдума за самостоятелност в Каталуния.

#1Oct #Catalonia Livestream Spanish riot cops try to get into a polling station in #Barcelona. People resist. https://t.co/oiw1wQvaJs
— Enough is Enough! (@enough14) 1 октомври 2017 година
Предаване НА ЖИВО!
Всъщност и до момента не е ясно какъв брой хора би трябвало да гласоподават, с цел да е годен референдумът. Въпросът с изборните описи също е безусловно " Тъмна Индия " - кой има право да гласоподава. Стигна се до такава степен, че в формалния Twitter профил на Съвета на Каталуния пуснаха известие, че всеки може да гласоподава в която и да е секция, като това беше доказано и в формалния Twitter профил на каталунското държавно управление.

.@Catalangov spox " We confirm that those citizens w/ their polling place closed will be able to vote in any other polling place " #Catalonia
— This is Catalonia (@ThIsCatalonia) 1 октомври 2017 година
Припомняме, че публично в 10:00 часа българско време би трябвало да стартира гласуването на референдума. Той беше разгласен за противозаконен от испанското държавно управление, като 1300 от 2315 секции бяха запечатани.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР