Силите ни са развити на около 70%, но е необходимо

...
Силите ни са развити на около 70%, но е необходимо
Коментари Харесай

Генерал-майор Явор Матеев: Силите на специалните операции са развити на около 70%

Силите ни са развити на към 70%, само че е належащо да продължи развиването на нашите формирования. Силите за специфичните интервенции би трябвало да бъдат едно взаимно командване на специфичните интервенции по суша, въздух и вода. За това настоя командирът на взаимното командване на специфичните интервенции у нас военачалник майор Явор Матеев пред Българска национална телевизия.
Той честити празника на всички настоящи мъже и дами от Българската войска. През последните няколко години се създали обилни вложения в специфичните сили. Гласувани били средства за обилни планове за рационализация за машините за специфични сили, регистрира военачалник Матеев. 
 Ден на храбростта и Българската войска Ден на храбростта и Българската войска
Денят на храбростта и празник на Българската войска е формален празник в Република България – професионален празник на военнослуж...
Важно е сходен метод и отношение към специфичните сили да продължи и за в бъдеще, настоя военачалник Матеев и добави, че би трябвало в проекта за развиването на специфичните сили 2020-2026 година би трябвало да продължи развиването на специфичните сили и модернизационните планове.
За момента той не вижда всички тези неща да съществуват в плана на проекта, само че се  надява с общи старания и в полза на националната сигурност и специфичните сили, да бъде заложено в проект 2026 година да довърши развиването на специфичните сили и да се продължи с модернизационните планове.
Прочетете още по тематиката:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР