Силите на Украйна нанесоха успешни целенасочени удари през нощта по

...
Силите на Украйна нанесоха успешни целенасочени удари през нощта по
Коментари Харесай

Украйна нанесе успешни удари по руска военна техника близо до Луганск

Силите на Украйна нанесоха сполучливи целенасочени удари през нощта по съветски летища и съоръжение покрай градовете Луганск и Бердянск, които са окупирани от Русия. Това оповестиха от отделът за връзка на украинската войска в Telegram, оповестява " Ройтерс ", представена от Българска телеграфна агенция.

Владимир Рогов, назначен от Русия служител в окупираните елементи от Запорожка област, в югоизточната част на Украйна, обаче съобщи, че ударите против Бердянск не са били сполучливи. " По предварителна информация нашата система за противовъздушна защита сполучливо е прихванала противников ракети ", разгласява Рогов в Telegram. " Информацията за потърпевши и възможни вреди се обяснява. "

Бердянск е пристанищен град в Запорожие на северното крайбрежие на Азовско море, което е обвързвано с Черно море. Няма неотложен коментар от Москва.

От началото на своята контраатака през юни Украйна прави чести въздушни офанзиви против следена от Русия територия, за да унищожи военна техника и да подкопае военните старания на Москва./Факти.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР