Силиконовото барби Джулиана Гани не сдържа гнева си от победата

...
Силиконовото барби Джулиана Гани не сдържа гнева си от победата
Коментари Харесай

Джулиана Гани за Иво Димчев: Боже, пази ни от извратеняци като този!

Силиконовото барби Джулиана Гани не сдържа гнева си от успеха на Иво Димчев в „ Черешката на тортата ”. Победа, която той извоюва по срамен метод, защото преднамерено раздаваше занижени оценки на останалите участници.

Според Джулката обаче това е бил най-малкият проблем от присъединяване на артиста. Тя е възмутена от цялостното държание на Димчев и не го крие.

Плеймейтката е гневна, че част от храната е била поднесена несготвена, а айрянът се е пиел в банки за кръв. Това за нея е безспорна извратенящина от страна на артиста и артист, който живее най-вече в чужбина.

Гани приключва обявата си с молба към Господ да пази естествените хора от такива като Иво Димчев. Тя е възмутена и в ролята си на родител и по всичко проличава, че счита за извънредно неуместно Димчев в миналото да стане татко.

Такава заплаха не е огромна, защото Иво е открит гей. Именно при една такава гей спекулация преди повече от 15 години той се заразява с вируса ХИВ.

Може би точно заболяването отключва у него психическа неустойчивост, която се показва в извратенящините, които той сподели в „ Черешката ”. Факт е, че нещо в това момче съществено не е наред.

Не че Гани е цвете за мирисане. За нея е известно, че е извратена в секса, само че към този момент единствено там. Докато Иво Димчев е перверзен в много връзки.

Феновете му пробваха да го оправдаят, че в предаването просто е бил екстравагантен. Джулиана обаче е на мнение, че това не е никаква екстравагантност, а липса на мозък.

Инфо: Lupa.bg, Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР