Силиконова гърла отрече да е шофирала, фучалата с 256 км/ч

...
Силиконова гърла отрече да е шофирала, фучалата с 256 км/ч
Коментари Харесай

Силиконова гърла отрече да е шофирала, фучалата с 256 км/ч кола

Силиконова гърла отхвърли да е карала, фучалата с 256 км/ч кола.

Катрин Йорданова, която качи видео в обществените мрежи, че се движи със 256 км/ч по автомагистрала, е декларирала пред полицията, че не е управлявала колата. Това заяви Атанас Илков, началник на ГДНП. „ Тя декларира, че не е управлявала автомобила, свалила видеото от интернет. Но това няма да спре нашите дейности дотук “, посочи той.

По-рано през деември моделът, която предходната година е взела участие в Мис Силикон качи видео от кола, която се движи с меко казано превишена скорост.

„ След като станахме очевидци на това видео в интернет пространството, ние се самосезирахме и започнахме незабавна, незабавна инспекция. В хода установихме, че малко откакто се появило това видео, тя е напуснала страната с различен автомобил. Но ние изчакахме да се върне и установихме нейното местоположение. Проведохме диалози с нея, снехме писмени пояснения от нея и от татко ѝ. Тя изрично съобщи, че автомобилът, който тя е управлявала, приличала с този ”, споделя основният комисар.

Оказва се, че хубавицата е известна на полицията. За последните пет години има 15 прегрешения на пътя.

„ За превишена скорост, за колани, за погрешно паркиране. Налагани са наказания, само че нарушаванията, които тя е приключила по Закона за придвижване по пътища не допускат отнемане от право да ръководи МПС ”.

Автомобилът, който ръководи Йорданова, не е нейна благосъстоятелност. „ Тя е ползвател, тъй като колата е лизингова ”, посочи Илков.

Източник: Нова телевизия

Още вести четете в графа „ Крими & Темида “

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР