Силиконката Моника напусна риалитито Игри на волята по медицински причини,

...
Силиконката Моника напусна риалитито Игри на волята по медицински причини,
Коментари Харесай

Моника изригна яко към бившия на Емануела след "Игри на волята": Той е въздух под налягане, подлец и интригант!

Силиконката Моника напусна риалитито " Игри на волята " по медицински аргументи, откакто се контузи съществено в китката по време на борба за избавление. Лечението й ще продължи дълго заради сериозните пострадвания. Но след напускането на шоуто, тя реши да признае всичко, което мисли за Мартин Елвиса, с който си размениха за много остри думи по време на предаването.

Моника гостува в предаването " На кафе " и бе запитана какво тъкмо се случи сред нея и Мартин, което докара до толкоз напрегнатите им връзки. Врачанката отговори: " Смятам, че той е лицемерен и клеветник, освен в границите на играта, само че и в действителния живот. Мартин се нахвърля на по-слабите, с цел да изпъкне и угоди на своето его.

Това не му наподобява и наподобява доста смешно, тъй като същински мъж не би се обиждал по този метод на жена, изключително пред цялата страна. Той е просто въздих под налягане и желае внимание!

Истинският милионер не би взел участие в подобен вид предаване, единствено с цел да се покаже. Лично зная от фолкпевицата Емануела, че Мартин цели популярност през целия си живот, даже и да се постанова да я търси на непознати гърбове, само че не съумява. "

Напомняме, че в предаването Мартин Елвиса провокира остра рецензия и обвинявания против Моника от Враца, като абсурдът сред тях направи подвигна огромен звук.

Автор: blitz.bg

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР