Силиконът на фолкпевицата Дебора падна! Изкуствената й гърда се смъкнала

...
Силиконът на фолкпевицата Дебора падна! Изкуствената й гърда се смъкнала
Коментари Харесай

Падна силиконът на фолкпевицата Дебора

Силиконът на фолкпевицата Дебора падна! Изкуствената й гърда се смъкнала с десетина сантиметра и изпълнителката била призната незабавно в болница.

"Един ден се разсъниха и безусловно си изкарах акъла. Силиконът ми беше слязъл с 2-3 пръста надолу и се уплаших, че може да се е спукал. В тези моменти си мислех всевъзможни неприятни неща и се молех да не се е случило нещо ужасно ", описа пред "България Днес " Дебора.

Тя незабавно отишла в незабавния институт "Пирогов ", където я прегледали. Там я успокоили, че ситуацията не е толкоз трагично, само че въпреки всичко й предложили да отиде при лекаря, който й е поставял имплантите. При него станало ясно, че би трябвало да й бъде направена хирургическа намеса.

"Оказа се, че имам сцепен мускул, и се наложи да ми създадат прорез, с цел да го зашият. След интервенцията се наложи да остана 3 дни в болница, до момента в който се възстановя изцяло ", добави Дебора, която призна, че към днешна дата се усеща надалеч по-добре.

Фолкпевицата не изключва опцията физическият тормоз от някогашния й другар да е повода за проблемите с бюста. Изпълнителката направи преди време шокираща изповед по какъв начин е била пребивана редовно, като в това време е преживявала и душевен тормоз. Затова и Дебора допуска, че побоищата и проблемите със силикона може да имат някаква връзка.

Приключенията на родни чалгарки и силиконовите им гърди са от няколко години. Преди време Ивена се наложи да смени имплантите си, защото имаше подозрения, че може да са некачествени и да "гръмнат ". На няколко интервенции се подложи и Емануела, която също трябваше да дооправя външния си тип. Преслава и ДесиСлава пък пътуваха до Германия, с цел да понижат гръдните си обиколки, защото им създаваха неудобства и причиняваха болки в гърбовете им. Периодично през няколко години родните фолкпевици си сменят имплантите, защото или ги заменят с нови по-модерни, или желаят гърдите им да наподобяват още по-големи за наслада на феновете им от мъжки пол.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР