Силен взрив нанесе тежки поражения върху Кримския мост над Керченския

...
Силен взрив нанесе тежки поражения върху Кримския мост над Керченския
Коментари Харесай

ЧРД, товарищ Путин! Взрив разцепи Кримския мост

Силен гърмеж нанесе тежки провали върху Кримския мост над Керченския проток (свързващ анексирания от Русия полуостров с Таманския полуостров в Краснодарския край). 

По публична информация, запалила се е цистерна с гориво, която е била част от железопътна комбинация. От появилите се клипове от случая се вижда, че част от моста е паднала. Местното издание Kerch.fm оповестява, че във водата са паднали няколко сектора от пътното платно - това, по което става придвижването от Таман към Крим.



ЖП линията също е съдбовно повредена.

Естествено, формалната версия е повреда, като на никое място не се загатва възможна офанзива от украинските военни сили.

Иначе неповторимият зенитно-ракетен комплекс " С-400 ", който трябваше да пази този мост и да подсигурява небето над завладените територии, стелт съветските изтребители СУ-57 и съветските лазерни оръжия " Пересвет " очевидно са били в отмора по случай юбилея на Владимир Путин.



" В 6.05 апаратурата сподели подправена претовареност на жп релсите на железопътната част на транспортния преход над Керченския проток. Цистерна с гориво се възпламени в края на влакова комбинация. Локомотивът и част от вагоните са докарани до гара Керч (в Крим). Аварийните екипи работят и се откриват аргументите за повредата ", се споделя в известие на формалните управляващи в Крим.



Движението по моста е прекратено. Олег Крючков, консултант на ръководителя на анексирания Крим, съобщи, че арките, под които минават корабите под моста не са развалени и придвижването на плавателни съдове не е спряно. В момента се приготвя за стартиране фериботна връзка, която да замести моста.

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР