Силен отзвук на дипломатическата криза и в парламента и днес.

...
Силен отзвук на дипломатическата криза и в парламента и днес.
Коментари Харесай

Остри сблъсъци в пленарната зала след руския ултиматум


Силен отзив на дипломатическата рецесия и в Народното събрание и през днешния ден. Скандалът с изгонените съветски дипломати пренареди и дневния ред на Народното събрание.

„ Премиерът е стоял тук и ни е лъгал в очите. Не е имало отчет на ДАНС. И министър председателят еднолично и устно е наредил на ДАНС няколко пъти да му намерят 70 души “, съобщи Тошко Йорданов от „ ИТН “.

„ Ние от „ Възраждане “ ще внесем сигнал в прокуратурата за осъществено съгласно нас от лицето Кирил Петков закононарушение – корист със служебно състояние “, сподели Костадин Костадинов.

„ Дали, в случай че преди четири години бяха взети верните решения, щяхме да сме тук през днешния ден. Какво би трябвало да се случи, с цел да се разбере в тази страна, че българският народен интерес би трябвало да се отстоява “, попита Андрей Гюров от „ Продължаваме промяната “.

Последва блиц надзор, само че защото министър председателят отсъстваше, това изостри обстановката в залата и докара до обиди.

Тошко Йорданов прикани Кирил Петков и Асен Василев да „ не се крият като дами някъде в мазе “, а да дойдат в Народното събрание, в случай че са мъже, и да дават отговор на въпроси.

Тома Биков от ГЕРБ съобщи, че всички се крият като мишки в останалите институции, а Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи бяха с безапелационни позиции - има малко време и тематиката с Русия не може да бъде заобикаляна.

На фона на разменените реплики още веднъж се стигна до ескалация на напрежението и съвсем до пердах сред „ Възраждане “ и Политическа партия. Председателят заплаши с последно предизвестие всички участници.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР