Силен човек от ПП обяви какви действия ще предприемат, след

...
Силен човек от ПП обяви какви действия ще предприемат, след
Коментари Харесай

Гюров, ПП: Няма да разговаряме с хора, които не са на масата за преговори, а във вили и сараи

Силен човек от Политическа партия разгласи какви дейности ще подхващат, откакто получиха от президента мандат за сформиране на държавно управление.

Проведохме едни много забавни и градивни диалози в президентството. С президента мислим в една посока и тя е най-много извеждане на страната от рецесиите и отбягване да влезем в цикъл от избори. Това разяснява в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия ръководителят на ПГ на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров.

По тематиката с експулсирането на съветските дипломати депутатът бе безапелационен, че са били спазени всички законови процедури.

Наличната информация демонстрира, че има опасност за националната сигурност. Така че тези решения са били на място, дори са закъснели, добави Гюров.

По думите му от Политическа партия водят дейни диалози с съдружните си сътрудници и увери, че те стоят зад програмата на държавното управление.

Има няколко неща от изключителна значимост – от една страна е оправянето с ценовите рецесии, а от друга – приемането на нужните закони за Плана за възобновяване и резистентност, уточни ръководителят на ПГ на " Продължаваме промяната ", написа novini.bg.

Андрей Гюров заяви, че още от на следващия ден стартират диалози с представителите на Българска социалистическа партия.

Преговорите ще водим настрана. Започваме с Българска социалистическа партия, по-късно с " Демократична България ", след това ще представим нашата стратегия пред Народното събрание, в който следва един зрял, цивилизационен изпит за българските политици, посочи той.

Добави още, че ще беседват с всички депутати, които " проявят интерес ".

На въпрос дали досегашният министър председател Кирил Петков ще бъде министър в едно вероятно ново държавно управление, Гюров отговори, че на този стадий не са обсъждани лични промени или назначения.

За поста вътрешен министър той изясни, че желанието на Политическа партия е Законът за КПКОНПИ в най-скоро време да бъде гласуван в Народното събрание и това е едно от изискванията им при сформирането на кабинет.

Постът ще бъде освободен и ще търсим различен човек, който да може да стъпи в обувките на господин Рашков, добави Гюров.

В умозаключение изясни, че най-голямата неточност на Политическа партия е била тази, че са дали своят вот доверие на политически обединения, които не взимат независими решения и работят с брокери.

Няма да беседваме с хора, които не са на масата за договаряния, а във вили и сараи и взимат решения, а пък тези решения биват единствено пренасяни в Народното събрание от техните политически аватари или холограми, акцентира още Андрей Гюров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР