Силен човек от ПП-ДБ обясни при какво условие може да

...
Силен човек от ПП-ДБ обясни при какво условие може да
Коментари Харесай

Панев, ПП-ДБ: Ако плаващо мнозинство избере шефове на регулаторите, това ще е повод за оставка на правителството

Силен човек от ПП-ДБ изясни при какво изискване може да се стигне до оставка на кабинета.

Не участвах в срещата сред Продължаваме промяната-Демократична България и ГЕРБ-СДС днес. Темата е била конституционната промяна. Нашите представители са били адвокати. Това съобщи зам.-председателят на парламентарната група на Продължаваме промяната-Демократична България Владислав Панев в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

Важно е текстовете да бъдат оптимално прецизирани. Оттук нататък дяволът е в детайлите и проблемите могат да се решат от юристите, добави той.

„ Със сигурност ще имаме сериозна борба за София. Знаете, че в столицата има огромни проблеми, а ние сме уверени, че ще ги решим за 4 години “, акцентира Панев, написа novini.bg.

„ Подписано съглашение е добре да имаме, тъй като е значимо да се знае какви решения се взимат. Важни са детайлите. Искам да акцентира на философията на ръководството. Управлението на еврофондовете генерират корупция. Проблемът на се корени в политиката на Европа “, счита зам.-председателят на ПГ на ПП-ДБ в Народно събрание.

„ Оставката на кабинета е залог, тъй като единственото по-лошо от нови избори е неразбираемото ръководство или да не може да се извършат промени. Искаме ръб по назначенията, с цел да сме сигурни, че специалисти ще ръководят регулаторите. Ако плаващо болшинство избере шефове на толкоз значими органи ще бъде обезпокоително и ще бъде мотив за оставка на държавното управление. Срокът на актуалните управления на регулаторите изтича в петък “, предизвести Панев.

„ Очаквам бюджета да бъде импортиран още тази седмица и до месец да бъде признат “, сподели още той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР